Sjećate se žene s golubovima iz filma “Sam u kući”? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Sjećate se žene s golubovima iz filma “Sam u kući”?

Njena životna priča nije ništa manje nesretna od one u filmu

Irska glumica Brenda Fricker glumila je ženu s golubovima u filmu Sam u kući 2 i to joj je jedna od najzapaženijih uloga. Nedavno su britanski mediji pisali da će se Brenda vratiti na male ekrane u drami Holding, što će biti njeno prvo pojavljivanje nakon 2013. godine.

– Postala sam histerična i spakovala sam kofere kada sam primila poziv da je umro. Nisu me htjeli pustiti kući jer sam mu bila bivša supruga. Ne znam gdje je zakopan i ne želim znati, ispričala je ranije Brenda.

– Bili smo ludo zaljubljeni uprkos svemu. Uvijek je bio predivan i zanimljiv muškarac. No postao je alkoholičar i nisam mogla s time živjeti. Ni razvod ga nije uplašio, a nakon njega smo se nastavili viđati jer smo bili zaljubljeni, rekla je.

Što se tiče glume, Brenda je osvojila Oscara za najbolju sporednu ulogu u filmu My Left Foot. Taj je kipić, kako je ranije rekla, bacila na dno bazena u Connemari 1989. godine. Upravo je Barry zaslužan za to što je Brenda prihvatila ulogu u tom filmu.

– Bacila sam scenarij na hrpu, a on ga je uzeo i rekao da moram snimiti taj film jer će mi promijeniti život, ispričala je.

Exluziva.ba

Danas objavljeno

Hariju Stajlsu pukle pantalone usred nastupa: “Sijevalo” sve što ne treba

Zeljka

Zlatna malina povukla jednu nominaciju zbog negativnih reakcija

Zeljka

Išla na sastanke da bi uštedjela pare, nedjeljno sačuva i do 138 evra

Zeljka

Ostavite komentar