Sjećate se Mišel i Ivet iz serije "Alo,alo!"? I danas su prijateljice - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Sjećate se Mišel i Ivet iz serije “Alo,alo!”? I danas su prijateljice

Glumica koja je igrala Mišel u popularnoj seriji “Alo,alo!” ovih dana je proslavila 69. rođendan, a čestitku joj je na Instagramu uputila i bivša koleginica iz serije Viki Mišel koju smo gledali u ulozi zanosne konobarice Ivet.

Serija “Alo, Alo!” pripada kategoriji serija koju publika uvek rado gleda kad god se ovaj britanski sitkom reprizira. Serija je imala devet sezona i na BBC-ju se prikazivala od 1982. do 1992. godine i iako su mnogi na početku kritikovali kako je serija napravljena da bi ismejavala Drugi svetski rat autorima serije cilj je bio karikiranje ratnih filmova i televizijskih drama.

Glumci koje smo gledali u ovoj sada već kultnoj seriji često ističu kako im je “Alo Alo” obeležio karijeru, a jedan od sporednih likova koji publika dobro pamti je i Mišel Diboa, članica francuskog Pokreta otpora, koju je glumila britanska glumica Kirsten Kuk.

Glumica je ovih dana proslavila 69. rođendan, a čestitku joj je na Instagramu uputila i bivša koleginica iz serije Viki Mišel koju smo gledali u ulozi zanosne konobarice Ivet a koja je objavila i zajedničku fotografiju.

“Allo, allo! Srećan ti rođendan, lepa Kirsten. Ti si divna prijateljica i neverovatna glumica. Bilo nam je jako zabavno kad smo radile zajedno. Dobro se provedi s porodicom”, napisala joj je Mišel.

Kirsten je odrasla u Engleskoj, a na Akademiji dramske umetnosti u Londonu završila je glumu. U srećnom je braku i ima četvoro dece.

Danas objavljeno

Incident na koncertu grupe “Guns N’ Roses” – mikrofon u oko

Zeljka

Viva magenta – boja koja će oblikovati godinu pred nama

Zeljka

Naučnici na tragu ključa besmrtnosti: Pomaže im jedna meduzica

Zeljka

Ostavite komentar