Sitnice koje otkrivaju da ste savršeni jedno za drugo - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Sitnice koje otkrivaju da ste savršeni jedno za drugo

Čak i kad na trenutak niste sigurni u svoja osećanja, vaše i partnerovo ponašanje može mnogo toga da vam otkrije.

Trenuci nesigurnosti, pa čak i sumnjanja u vašu ljubav, potpuno su normalni. Naravno, ako se ne događaju previše često. Ipak, postoje jasni znakovi koji otkrivaju da ste stvoreni jedno za drugo, a upravo bi oni mogli da vas umire i otklone vaše dileme.

Zajedno ste prošli kroz dobre, ali i kroz loše situacije

Ako ste jedno drugom podrška u svim situacijama, pa ste čak i posle “oluje” još bliži, to je jedan od znakova da ste stvoreni jedno za drugo.

Delite iste ciljeve

Važno je da znate da kroz život idete u istom pravcu, a to ne znači da morate da imate identično mišljenje o svim stvarima. Ako on ne želi decu, a vi sanjate o velikoj porodici ili vi maštate o karijeri, dok on misli da ćete da budete domaćica, sve to bi trebalo da budu znakovi za uzbunu.

Ne trošite vreme na besmislene svađe

U redu je da se posvađate, a ako vam neko tvrdi da postoje veze u kojima se partneri nikada ne svađaju, budite sigurni da laže. Ako nakon svake svađe ne razgovarate i ne čujete se danima pa čak i nedeljama, trebalo bi da razmislite o budućnosti takve veze.

Verujete svom partneru

Važno je da verujete osobi sa kojom želite da provedete život. Njegov telefon i kompjuter ne moraju stalno da budu u vašim rukama kako biste bili sigurni u njegovu vernost.

Razumete se i u krevetu

Iako fizička privlačnost, kao ni odličan intimni život, nisu garancija uspešne veze, niko ne može da porekne da su važan faktor.

Danas objavljeno

Policija upala u kuću Merilina Mensona, zaplijenjeni dokazi

Vanja A

Za 3 godine 3 puta osvojila isti iznos na lutriji i svaki put kupila srećku u istoj radnji!

Vanja A

Messi osvojio sedmu Zlatnu loptu, a kraljica večeri bila je njegova supruga sa zanimljivom tetovažom

Vanja A

Ostavite komentar