Sinovi Tozovca se svađaju oko nasljedstva? - BIGportal.ba
Ex Yu

Sinovi Tozovca se svađaju oko nasljedstva?

Pevač Predrag Živković Tozovac sahranjen je prošle nedelje u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Samo nekoliko dana kasnije, navodno je izbio sukob između njegovih naslednika zbog imovine.

Pevačevi vanbračni sinovi, sa kojima jedva da je bio u kontaktu za života, navodno su zaratili u nameri da se nekretnine koje je pevač stekao tokom dugogodišnje karijere, ravnomerno raspodele.

Tozovac je, navodno, nedavno napisao testament u kojem supruzi Emiliji Mimi i deci ostavlja kuću na Voždovcu i dva stana u Beogradu. Pevač nikada nije voleo da priča o privatnom životu i deci, a sa sinovima nije bio u dobrim odnosima. što je prouzrokovalo njihovo nezadovoljstvo oko podele imovine, prenosi “Blic”.

Iako nisu bili u najboljim odnosima, pevač i njegov sin Svetozar su održavali međusobni kontakt, dok sa drugim sinom odnosi nisu postojali.

Predrag Živković Tozovac preminuo je, podsetimo, 6. aprila, od posledica koronavirusa, a sahranjen je 9. aprila u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Danas objavljeno

Preminuo legendarni Đorđe Marjanović

M.

Pjevač se pokajao i pozvao kompozitora, a on mu saopštio: “Prodata je!”

Zeljka

Koncert Slobodana Trkulje definitivno 30. maja: Jedan detalj obavezan

Zeljka

Ostavite komentar