Sinišine kopačke dobile počasno mjesto na "Marakani" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Sinišine kopačke dobile počasno mjesto na “Marakani”

Crvena zvezda ne zaboravlja svog asa koji vodi veliku bitku sa opakom bolešću

Legendarnom treneru Siniši Mihajloviću (50) presađena je koštana srž, saopšteno je sa Instituta za hematologiju u Bolonji!

Mihajloviću je krajem prošlog meseca urađena transplantacija koštane srži od nepoznatog donora, a srpski trener dobro je podneo ovaj zahvat i u sredu je napustio bolnicu “Sant Orsola”.

On je takođe završio i treći ciklus hemioterapija, koji su lekari označili kao ključni. Nekadašnjem fudbaleru je u julu ove godine dijagnostikovana akutna leukemija i otad traje njegova borba sa teškom bolešću.

Naravno na “Marakani” nisu zaboravili ubitačnu levicu. Zvezda TV je deo svoje emisije posvetila i proslavljenom asu crveno-beli

Sa željom da Miha istraje u svojoj borbi, da pobedi opaku bolest, dobre vibracije poslate su iz studija na “Marakane” gde je voditelj programa imao deo opreme “levonogo bombardera” iz vremena njegove igračke karijere. U pitanju su mihine kopačke.

– U studiju imamo i Mihine kopačke sa brojem 11. Ovo je ta levica, možete da vidite. Ona se pri svom vrhu i pozlatila, to je nekada bilo bele boje, sada ima tu zlatnu patinu verovatno od Mihinih slobodnih udaraca sa distance i poludistance odakle je rešetao mreže kako u “kalču” tako i u nacionalnom dresu. I kada god budete videli kopačke u našem studiju koje imaju počasno mesto, moći ćete da se setiti Siniše Mihajlovića i koliko je važno da armija navijača sa severa bude u svakom trenutku uz njega – poručio je voditelj.

https://twitter.com/ZvezdaTV_fkcz/status/1197975017713106944

Danas objavljeno

Zvanično – 12 velikana formira Superligu!

Zeljka

UEFA i FIFA prijete – ko igra Superligu, ne može na EURO i Mundijal

Zeljka

Đoković u Beogradu: Sprema se za Serbia Open

Vanja A

Ostavite komentar