Sinišin susret sa čovjekom koji ga je izdao: Mihajlović se sastao sa Zakaronijem - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Sinišin susret sa čovjekom koji ga je izdao: Mihajlović se sastao sa Zakaronijem

Posle nekoliko meseci u kojima je Siniša odbijao pozive i poruke od dugogodišnjeg prijatelja, odlučio je ipak da se vidi sa njim

Siniša Mihajlović Foto: N. Paraušić

Hteo sam da budem prvi koji će vam reći šta se događa, ali neko nije želeo da poštuje moju privatnost. Zahvaljujući tome je prodao 200 komada novina više nego inače i tako je uništio prijateljstvo koje je trajalo 20 godina”. Tom rečenicom je Siniša Mihajlović otvorio konferenciju za štampu kada je u julu saopštio da boluje od leukemije.

Reči su bile upućene uredniku “Korijere delo Sporta” Ivanu Zakaroniju koji je među prvima objavio da se srpski stručnjak bori sa bolešću.

Nije Srbin želeo da razgovara sa njim, odbijao je njegove pozive, poruke, ali je posle nekoliko meseci poklekao. Posle svega kroz šta je prošao je odlučio da se ipak vidi sa Zakaronijem. Sastanak sa čovekom koji ga je izdao se ipak dogodio. Otkrio je to i on na naslovnoj strani lista.

– “Mi smo sada u godinama koje nam ne dozvoljavaju da stičemo previše novih prijatelja, zato moramo da zadržimo one stare, bliske”. Tu rečenicu mi je Siniša ponovio dva puta, poslednji put pre nego što je ušao u taksi koji ga je odvezao kući. Ujedno, ovo su jedine reči sa našeg sastanka koje ću izneti u javnost – navodi Zakaroni u tekstu.

Danas objavljeno

Remi Zvezde u Danskoj!

Zeljka

Poraz Partizana u Beogradu

Zeljka

Prvi trijumf Efesa, pobjeda Reala, poraz Panatinaikosa

Zeljka

Ostavite komentar