Siniša Rendić v.d. direktora OŠ "Branko Radičević" - BIGportal.ba
Banja Luka

Siniša Rendić v.d. direktora OŠ “Branko Radičević”

Siniša Rendić, dosadašnji direktor OŠ “Sveti Ćirilo i Metodije” u Piskavici, imenovan je za vršioca dužnosti direktora OŠ “Branko Radičević” na Starčevici, najbrojnije osnovne škole u RS.

Rendić, koji je kadar Ujedinjene Srpske, imenovan je za v.d. direktora ove škole umjesto Nataše Zrnić, koja je takođe kadar ove partije, a koja je prije nekoliko dana podnijela neopozivu ostavku na tu funkciju zbog privatnih problema.

“Siniša Rendić, profesor geografije, imenuje se za vršioca dužnosti direktora Javne ustanove Osnovna škola ‘Branko Radičević’ Banjaluka do okončanja postupka izbora direktora, a najduže na 90 dana”, navodi se u JU “Službeni glasnik Republike Srpske”.

Zrnićeva je na mjesto v.d. direktora ove škole došla u novembru prošle godine, kada je tadašnja direktorica Darija Mićić, kadar Demosa, nakon isteka mandata od četiri godine formalno razriješena dužnosti.

Na mjestu direktora Zrnićeva je bila od 1. februara ove godine, nakon što je istekao period od 90 dana tokom kojeg je bila v.d. direktora.

NEZAVISNE NOVINE

Danas objavljeno

Za nova igrališta u Banjaluci 250.000 maraka

M.

Banjalučko naselje Ada dobija osnovnu školu

M.

Planirana isključenja el.enegije za 18.01.2022.godine

Vanja A

Ostavite komentar