Siniša Mihajlović zaplesao i sebi postavio zanimljiv cilj - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Siniša Mihajlović zaplesao i sebi postavio zanimljiv cilj

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović i supruga Arijana oduševili domaću i svjetsku javnost kada su zaigrali u čuvenom italijanskom šou-programu “Ples sa zvijezdama”.

Legendarni fudbaler se izborio sa leukemijom, zatim i sa koronom, i živi punim plućima. Ovoga puta mnoge je oduševio što se pojavio na plesnom podijumu.

Story.rs piše da je Mihajlović prije plesne tačke, istakao da ne zna da igra ali da ovaj ples poklanja Arijani. Osvrnuo se i na svoju najtežu životnu bitku i prokomentarisao:

“Volim da postavljam ciljeve, čak sam i večeras to uradio: želim da budem najgori plesač u ‘Plesu sa zvezdama’. Moja veza s plesom gotovo da ne postoji. To radim zato što želim da dam Arijani ovaj poklon.”

Trener Bolonje, koji je prije više od godinu dana saopštio javnosti da boluje od leukemije, prošao je komplikovan proces liječenja koji je dao izvanredne rezultate. Siniša je istakao da je pobijedio bolest zahvaljujući Arijani i porodici koja mu je u najtežim momentima pružala bezrezervnu ljubav i podršku.

“Pobedio sam bolest ljubavlju, voljom za životom i borbom. Zahvaljujući ljubavi i podršci koju sam dobio od Arijane i cele porodice. Želeo sam da dam primer, bolesti se ne treba stideti, već se boriti i živeti je. Posle bolesti mislim da sam postao bolji čovek”, istakao je Mihajlović.

Danas objavljeno

Crna Gora napravila senzaciju, BiH stala na korak od nje

Vanja A

“Đoković može da umre u đubretu”u italijanskom “Korijere dela Seri” objavljen tekst novinara

Vanja A

Više ljudi traži povraćaj novca nego što kupuje karte za Australijan open

Vanja A

Ostavite komentar