19. Oktobra 2021.

“Sina sam izbacila kroz prozor auta, ribari su ga spasili”

Nikolina Kovač, gostujući u jednoj emisiji prisetila se saobraćajne nesreće koju je doživela dve godine nakon porođaja sa sinom Nikolajem, ali i zdravstvenom problemu iz koga je izašla kao pobednik.

– Ja sam u jednom velikom intervjuu rekla da neću više govoriti o tome. Neke životne neprilike su se zaređale i bila sam primorana da pričam o tome. Ta zdravstvena situacija je iza mene, izašla sam kao pobednik. Zahvalna sam univerzumu na šansi koju imam. Kada se čovek osvrće na tako teške stvari, teško je.

https://www.instagram.com/p/CU9ihPFoc8W/?utm_source=ig_embed&ig_rid=530e5611-229d-4b19-93af-249ffc1d14a8

Bitno mi je da se osvrnem na pozitivnije stvari, i okružim se ljudima koje volim i koji su iskreni prema meni – rekla je pevačica u emisji “Premijera Vikend specijal”, a onda se i prisetila saobraćajne nesreče u kojoj je bila sa sinom:

Saaobraćajna nesreća

– Nisam znala da ćete da me pitate ovo, ne pričam više o tim svarima. Mora da se ide dalje i da se izvuče pouka iz svega toga. Nikolaj je veliki dečak i prehiperaktivno dete sa kojim nije lako. Nikada nemojte suditi nekome po izgledu, ne znate šta nekoga tada muči. Prilikom te saobraćajne nezgode i mali Nikolaj je bio tu, ja sam ga izbacila kroz prozor, i tu su bili ribari koji su ga spasili i kojima sam jako zahvalna. Sve te stvari su me učinile jačom i jednostavnijom. Radujem se najjednostavnijim stvarima, nisu mi bitne materijalne stvari, bitno mi je samo koliko sam u jednom danu nasmejana – ispričala je Nikolina, u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare