Sina Šabana Šaulića smuvao Aleksandru Mladenović - BIGportal.ba
Ex Yu

Sina Šabana Šaulića smuvao Aleksandru Mladenović

Aleksandra Mladenović i Mihajlo Šaulić, sin pokojnog pjevača Šabana Šaulića, zajedno su već mjesec dana.

Iako se trude da ljubav kriju od očiju javnosti, to im nije pošlo za rukom. Pjevačica je prošle nedjelje upriličila proslavu 26. rođendana u jednom restoranu, a na kojem se, na iznenađenje svih, pojavio i Šaulić.

Ekipa Kurira bila na licu mjestu i zabilježila svaki trenutak. Kako piše ovaj list, jasno se vidjelo da među njima sijevaju varnice, ali je pjevačica pokušala da ostane hladna pred predstavnicima sedme sile.

Međutim, Mihajlo nije skidao pogled sa Aleksandre, a njihovi prijatelji, koji su dobro upućeni u ovu vezu, kažu da su jedno u drugo zaljubljeni kao tinejdžeri. Da Šaulić pjevačicu prati u stopu, dokaz je i to što je bio na njenom prvom nastupu nakon vanrednog stanja. Aleksandra je u subotu veče nastupala na jednom beogradskom splavu, a Šabanov nasljednik je bio s Kijom Kockar i prijateljima u blizini bine.

Sve vrijeme je gledao u pravcu svoje djevojke i uživao njenom nastupu, a tome svjedoče i fotografije nastale te večeri. Prema riječima Kurirovog izvora, kada se nastup završio, Aleksandra i Mihajlo su zajedno otišli kući. Inače, njih dvoje su se upoznali slučajno, i to nekoliko dana prije nego što je ukinuto vanredno stanje. Aleksandra je u februaru raskinula vezu s momkom kojeg nije željela da predstavi javnosti, a prije njega je dvije godine bila u vezi i s jednim kolegom, pjevačem “Zvezda Granda”.

Sa druge strane, Mihajlo je raskinuo vjeridbu s dugogodišnjom izabranicom Danijelom Mandić. Mihajlo i Danijela imali su, podsjetimo, zakazanu svadbu za jun 2020. godine, ali su, iznenadivši sve prijatelje i članove porodice, donijeli odluku da na vezu stave tačku.

Pomenuti list pokušao je da stupi u kontakt s pjevačicom, ali i njenim novim momkm, ali nijedno od njih dvoje nije odgovaralo na pozive novinara Kurira.

Danas objavljeno

Preminuo klavijaturista grupe “Kerber”

Vanja A

Hana Huljić u prvom javnom izlasku nakon rođenja kćeri Albe, Graše nije bilo na vidiku

Vanja A

Ljepotica koju glumac sebično skriva od javnosti

Vanja A

Ostavite komentar