13. Novembra 2021.

SIN SNJEŽANE ĐURIŠIĆ U PROBLEMU: Ukrao pazar i pobjegao

Big Portal

Prema najnovijim tvrdnjama, on je navodno oštetio Elizabetu Zdravić, vlasnicu jedne picerije kod koje je radio, a osim pazara ona tvrdi da joj je ukrao i automobil kojim je razvozio dostavu.

Pojeo spornu dostavu?

Ona je ispričala kako i kada je došlo do incidenta sa naslednikom poznate pevačice.

https://www.instagram.com/p/CGktHdIh90Y/?utm_source=ig_embed&ig_rid=da5e5126-7ab2-4f55-a730-62a4a8aa684a

– Bio mi je potreban vozač za dostavu hrane iz restorana i zaposlila sam Marka, koji se, eto nije dugo zadržao kod mene. Sve je počelo kada je pozvonio službeni telefon i mušterija je pitala kada će stići njena dostava. Radi se o porudžbini koja je već trebalo da bude na adresi – kaže Elizabeta.

Prema tvrdnjama tužilaštva, oni nemaju zakonskog osnova da Marka krivično gone. U SUP-u Novi Beograd su mi rekli da je on njima odranije poznat, da ovo nije prvi put, ali da oni ne mogu ništa, jer sam mu svojevoljno dala auto

– Pozvali smo Marka, koji je nešto počeo da petlja. Pitala sam ga gde je i šta je sa dostavom, on mi je rekao da ju je ostavio na adresu. Znala sam da nešto nije uredu. Ja sam mu rekla da se nalazim ispred restorana i da dođe, a on mi je tada odmah prekinuo vezu – priča Zdravićeva i nastavlja:

– Marko je pojeo spornu dostavu. Meni to stvarno ne smeta, možda bih mu rekla da to ne radi više. Tog dana on je imao nekoliko adresa na kojima je isporučio hranu, i taj pazar nisam dobila nikada. Vozio je automobil dok je imalo gorivo u njemu, a onda ga je ostavio na ivičnjaku u Vojvode Stepe, gde ga je zaplenio pauk i odneo u parking servis na Adi Ciganliji. Iskreno kažem, hvala Bogu da je nađen. Neko je mogao da ga odveze jer je ključ ostao u njemu.

Prijavljen policiji?

Elizabeta je gorepomenuti slučaj prijavila policiji koja je privela Gvozdenovića, ali je brzo pušten.

– Prema tvrdnjama tužilaštva, oni nemaju zakonskog osnova da Marka krivično gone. U SUP-u Novi Beograd su mi rekli da je on njima odranije poznat, da ovo nije prvi put, ali da oni ne mogu ništa, jer sam mu svojevoljno dala auto! Pa nisam ja njemu poklonila kola, nego sam mu dala sredstvo za rad kojim će se služiti u toku smene, a on je uzeo i otuđio ga – tvrdi Elizabeta, koja kaže da njegovu majku poznaje dugo.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare