29. Oktobra 2021.

Sin “navučen” na sir, majka godišnje troši dvije hiljade evra da mu udovolji

Big Portal

Majka iz malog gradića Dover, priznala je da joj se za vrijeme trudnoće sa sinom često jeo sir. Ona misli da se to prenijelo i na  četvorogodišnjeg Alfija, prenosi Miror.

“Sve što sam htjela da jedem bio je sir, i to sve vrste osim smrdljivog sira”, objasnila je Davn.

On je prvi put probao sir sa svega tri mjeseca i majka tvrdi da ga, od tada, jede svaki dan. Čak odbija da jede večeru u školi i traži da mu, umjesto toga, majka spakuje grickalice sa sirom.

Sin "navučen" na sir, majka godišnje troši dvije hiljade evra da mu udovolji

Davn kaže da je počela da pronalazi u frižideru izgrižen sir čim je Alfi prohodao. Iako se žena suočila sa kritikama, ona ne misli da je sinovljeva opsjednutost sirom loša i da na taj način unosi dovoljno kalcijuma u svoj organizam.

Uz pomoć njegovog voljenog sira, uspjeva i da ga nagovori da jede dosta povrća. Na video snimku koji je postao viralan, Alfi renda sir direktno u svoja usta. Video ima preko 700 hiljada pregleda.

“On je bukvalno zavistan od sira. Čak i kada spremam večeru, moram da narendam sir odozgo, bez obzira na to šta spremam”, rekla je majka.

Ona je priznala da ne može da mu kaže “ne”.

“Ljudi mi govore da nisam dobra majka, ali vodila sam ga kod ljekara i rekao mi je da je sve u redu i da Alfi ima veoma jake zube”, rekla je Davn.

Ona je rekla da je Alfi rođen je sa ravnim tabanima, ali sada više nema taj problem. Vjerovatno zbog količine kalcijuma koju unosi.

Na svu sreću, i njen muž Li (36), i Alfijeva sestra Izabela i brat Bili, svi vole sir, prenosi Telegraf.

Telegraf.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare