Sin Medžika Džonsona obožava haljine, štikle i momke: Košarkaš ga sada podržava - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Sin Medžika Džonsona obožava haljine, štikle i momke: Košarkaš ga sada podržava

Jedan od najboljih košarkaša u Iistoriji Medžik Džonson je skoro proslavio 31. godišnjicu braka sa suprugom Kuki Džonson, a u dugom braku dobili su troje dece.Međutim, nije sve tako glatko išlo kada je saznao da mu je sin transrodna osoba.

Njih dvoje imaju veliku porodicu, a najstariji sin Andre se drži dalje od očiju javnosti, dok je 28-godišnja Elisa uspešna influenserka i modna dizajnerka.

Međutim, najveću pažnju je privukao 30-godišnji Ej Džej Džonson (EJ). Naime , on je transrodna osoba, a kao takav se javno deklarisao i po pitanju seksualnog opredeljenja kada je imao 13 godina.

Njegovi roditelji su mu bili podrška u tom procesu, kao i ostatak porodice. Medžik je jednom ispričao da on smatra da je posao roditelja da svoje dete voli takvo kakvo jeste , šta god da uradi, ali neosporno je da mu na početku nije bilo ni malo svejedno.

Inače , njih dvojica se često pojavljuju zajedno na brojnim društvenim događajima na kojima Ej Džej nosi haljine, kao i druge odevne kombinacije koje uvek privuku pažnju.

Ej Džej je učestvovao i u jednom rijaliti šou, a danas ga na Instagramu prati oko 700 hiljada osoba, često deli fotografije sa porodicom i ističe kako su mu velika podrška u svemu.

Danas objavljeno

Kompletna prepiska Čarlsa Darvina od sada je dostupna na internetu

Vanja A

Madona i njena srećna porodica

Vanja A

Georgina zbog ove haljine izazvala raspravu

Vanja A

Ostavite komentar