Sin Laća o zdravstvenom STANJU majke: Rekla mi je da misli da će UMRIJETI - BIGportal.ba
Ex Yu

Sin Laća o zdravstvenom STANJU majke: Rekla mi je da misli da će UMRIJETI

Milan Laća Radulović otkrio je da mu je majka veoma loše i da joj je rak dojke metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti.

Tucakovićeva je u utorak imala jake napade gušenja, pa je reagovala Hitna pomoć. Ona je neko vreme bila priključena na kiseonik i infuziju, ali njeno stanje i dalje nije stabilno.

Marina je oko devet ujutru počela da se bori za dah. Laću je uhvatila panika, pa je preko Tvitera tražio pomoć kako bi u njihov dom na Vračaru što pre došao lekar.

“Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može da dođe tek u 14 sati, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je pregleda što je pre moguće? Mi smo u Beogradu, na Vračaru”, napisao je prestravljeni Milan i onda je pratiocima objasnio da je Marina teško bolesna: “Majka mi ima rak sa metastazama na jetri, plućima, mozgu i kostima”.

Ubrzo je na njihovu kućnu adresu stigla Hitna pomoć jedne privatne klinike. Lekari su Marini dali infuziju i priključili je na kiseonik, dok se Laća uputio ka crkvi.

– Idem u crkvu da zapalim sveću i da se pomolim za Marinu. Šaljite joj pozitivnu energiju i dobre misli – zamolio je Laća.

On je ispričao da se mnogo uplašio jer mu je majka rekla kako veruje da će da umre!

– Mama je imala gušenje i rekla mi je da misli da će umreti. Pozvao sam Hitnu pomoć, gde radi naša bolničarka, ali ona nije mogla da dođe. Uputila me je na patronažnu službu, koja mi je u deset ujutru rekla da ih ponovo pozovem između 14.00 i 14.30, jer ne mogu pre toga da stignu. Tada sam preuzeo stvar u svoje ruke. U tom ludilu i panici da mi majka ne umre, napisao sam tvit kako bih što pre našao tehničara koji će doći na kućnu adresu. Brzo su stigli i dali joj terapiju – priča prestravljeni sin i dodaje da je posle toga lakše disala, ali da je i dalje veoma loše.

– Ona se danima ne oseća dobro, jer je poslednju hemoterapiju loše podnela. Ima svega 45 kilograma. Trebalo je da ide na zračenje, ali je preslaba za taj vid lečenja.

I Marinin suprug Aleksandar Radulović Futa uplašen je zbog naglog pogoršanja njenog zdravstvenog stanja.

– Marina ne može da priča, ne oseća se dobro. Izvinite, ali nisam u stanju da govorim – kratko je rekao kompozitor.

Danas objavljeno

Elena je doživjela je najveću roditeljsku bol

Vanja A

Malo ko zna da je Brena ovoj danas poznatoj pjevačici bila bebisiterka

V.R.

Džejla Ramović progovorila o muškarcu kojeg je prijavila policiji

V.R.

Ostavite komentar