Sin Harryja i Meghan nikad neće postati princ? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Sin Harryja i Meghan nikad neće postati princ?

Sin princa Harryja Archie nikada neće postati princ prema djedovom planu za, navodi se u novom izvještaju.

Princ Charles, koji će vjerovatno biti sljedeći britanski kralj, odlučan je u namjeri da udovolji svojim budućim podanicima ograničiti broj kraljevskih kraljeva – za koje vjeruje da ne žele platiti napuhanu monarhiju, objavio je u subotu Daily Mail .

Charles je rekao sinu da će promijeniti ključne dokumente kako bi spriječio Archieja da naslijedi titulu, koja bi nekada bila njegovo prvorodstvo, navodi se u članku. Mališan je trenutno sedmi u redu za tron.

“Harryju i Meghan rekli su da Archie nikada neće biti princ, čak i kad je Charles postao kralj”, rekao je izvor tabloida.

Vijesti nisu dobro došle Harryju i Meghan Markle, iako su Sussexes napustili kraljevske dužnosti da žive u SAD-u, navodi se u izvještaju.

To je navodno dodatno pogoršao odnose između Harryja i Buckinghamske palače.

Prema Charlesovom planu, samo će prijestolonasljednici i njihove uže porodice dobiti pune titule i financijsku i policijsku podršku koju financiraju porezni obveznici, rekao je Mail.

Charles i mlađi brat princ Andrew također su se kosili oko toga koje bi sigurnosti princeze Beatrice i Eugenie trebale dobiti u budućnosti.

Kraljevski kraljevi su deveti, deseti, odnosno jedanaesti u nizu sukcesije, nakon rođenja Harryjeve kćerke Lilibet Diane.

Izvor:Page six

Danas objavljeno

Nikol Kidman ošišala dugu kosu? PIKSI FRIZURA osvojila je i Holivud

Zeljka

Kako je Federer uživao u Hrvatskoj

Zeljka

Bež je nova žuta: Viktorija Bekam u ljetnoj haljini najmodernijeg kroja sezone

Zeljka

Ostavite komentar