Sin Elizabet Harli ostao bez višemilionskog nasljedstva - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Sin Elizabet Harli ostao bez višemilionskog nasljedstva

Sin Elizabet Harli, Demijan, neće dobiti ni peni nakon smrti oca multimilionera Stiva Binga, presudio je sudija.

Bing, koji je u jednom trenutku bio “težak” oko 600 miliona funti, pronađen je mrtav ispred luksuzne stambene zgrade u Kaliforniji u junu 2020.

Elizabet je tada podelila zejedničke fotografije uz komentar: Osećam neizrecivu tugu što Stiv više nije sa nama. To je užasan kraj. Naše zajedničko vreme je bilo veoma srećno i objavljujem ove slike, jer iako smo prošli kroz teška vremena, važna su dobra, divna sećanja na slatkog, ljubaznog čoveka. U proteklih godinu dana ponovo smo se zbližili. Poslednji put smo razgovarali na 18. rođendan našeg sina. Ovo je poražavajuća vest i zahvaljujem svima na divnim porukama.

Vanbračna deca

Harli je izlazila sa 55-godišnjakom 2001. godine i imaju 19-godišnjeg sina Demijana.

Bing ima i 21-godišnju ćerku Karu, sa bivšom teniserkom Lisom Bonder.

U testamentu im nije ništa ostavio i smatra se da je rasipao bogatstvo. Međutim, deca treba da naslede gotovinu u iznosu od 200 miliona funti od  ’fonda za unuke’ koji je osnovao Bingov otac milijarder, dr Piter Bing (90), pre nego što su se rodili.

Testament

Bing je otišao na sud da ih isključi iz nasledstva jer su rođeni van braka. Sudija je presudio protiv njega 2019. godine, ali on se žalio i dobio slučaj prošle godine, prenele su novine.

Lisa je tada izjavila: „Bio je to bizaran ishod s obzirom na to da se ogroman broj dece u Sjedinjenim Državama sada rađa van braka.“

Bogatstvo će biti podeljeno između dvoje dece Stivove sestre Mari, koja su rođena u braku za razliku od njihovih rođaka. Najnoviji ishod “zgrozio je i uništio” 56-godišnju Elizabet.

Danas objavljeno

Uma Thurman otkrila najmračniju tajnu

Vanja A

Kako je umro Al Kapone

Vanja A

Dobio “zanimljivo” objašnjenje: Kupio patike za 17.000 RSD, ubrzo postale neupotrebljive

Zeljka

Ostavite komentar