Sin Dragana Bjelogrlića je pravi šmeker - BIGportal.ba
Ex Yu

Sin Dragana Bjelogrlića je pravi šmeker

Na jesen sa emitovanjem počinje druga sezona serije “Senke nad Balkanom”, čiji autor je Dragan Bjelogrlić, a publika će u novim epizodama imati priliku da gleda i njegovog sina Alekseja Bjelogrlića. Aleksej je nedavno upisao glumu, a šuškalo se da će zaigrati baš u tatinom novom projektu. Da je dobio…

Na jesen sa emitovanjem počinje druga sezona serije “Senke nad Balkanom”, čiji autor je Dragan Bjelogrlić, a publika će u novim epizodama imati priliku da gleda i njegovog sina Alekseja Bjelogrlića.

Aleksej Bjelogrlić

Aleksej je nedavno upisao glumu, a šuškalo se da će zaigrati baš u tatinom novom projektu. Da je dobio jednu od uloga u “Senkama nad Balkanom” potvrđeno je sada, kada su se pojedini kadrovi u kojima on igra pojavili u spotu za numeru iz serije.

Riječ je o pjesmi pod nazivom “Barjak”, koju izvodi slovenačka grupa “Sestre”. Pjesma “Barjak” oslikava istorijske okolnosti u Evropi sredinom 30-ih godina prošlog vijeka.

Prva sezona serije „Senke nad Balkanom“ ostala je, između ostalog, upamćena i po originalnoj muzici koju je posebno za ovaj serijal radio čuveni kantautor Magnifico. Kao jedan od hitova tada se izdvojila muzička numera „Divna“ koju su paralelno izvodili Ognjen Radivojević, ali i Nikola Pejaković.

U drugom dijelu jednog od najgledanijih regionalnih TV serijala autor Dragan Bjelogrlić spremio je još ambiciozniji dramski prikaz skrivene istorije Balkana, a muzika koju je osmislio “Magnifico” u svom originalnom pristupu u potpunosti prati misterioznu i napetu radnju.

Početak emitovanja nastavka “Senki nad Balkanom” planiran je sredinom oktobra, a u drugoj sezoni uživaćemo u rolama koje tumače Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović, Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, ali i u novim likovima koji su dodeljeni Leoni Paraminski, Nataši Ninković, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Marku Grabežu, Igoru Đorđeviću i Petru Strugaru.

Još fotografija Bjelinog sina Alekseja pogledajte u galeriji.

Резултат слика за aleksej bjelogrlic
Резултат слика за aleksej bjelogrlic
Резултат слика за aleksej bjelogrlic

Izvor: Blic, Foto: RAS/Instagram/Youtube

Danas objavljeno

Naš glumački par u Americi pravi hljeb, a o ćerki neobičnog imena kažu: “U njoj su tri religije”

Zeljka

Lidija Vukićević brine o bivšem mužu koji se bori sa koronom

Zeljka

“Odem na nastup, a ONI MI KAŽU DA SU SE ŠALILI”

Zeljka

Ostavite komentar