26. Februara 2022.

Simpsonovi sa zastavama Ukrajine; Producenti: “To ne radimo često”

Big Portal
https://www.instagram.com/p/Caa5S_gubVF/?utm_source=ig_embed&ig_rid=88807021-0ffb-4f00-88cc-0a79ca598e28

Izvršni producent serije Al Džin rekao je da se takva reakcija na političke događaje ne događa “veoma često”, ali da je važno “biti na oprezu kako bi se branila sloboda”.

Crtež, koji je nacrtao dugogodišnji animator i redatelj Dejvid Silverman, prikazuje članove porodice Simpson kako drže ukrajinske zastave ozbiljnog izraza lica.

Epizoda serije iz 1998. govori o Sovjetskom Savezu

Scenaristi Simpsona ranije su stekli reputaciju za predviđanje događaja u stvarnom svetu, sa sličnim scenarijem nedavnih događaja u Ukrajini prikazanim u epizodi iz 1998. godine. Ta epizoda pod nazivom Simpsonova plima šali se da se Sovjetski Savez nikada nije uistinu raspao pošto su vojnici i tenkovi stigli na ulice, a Berlinski zid ponovo izgradio.

Džin je za novinsku agenciju PA rekao da je “stvarno tužan što se to obistinilo, ali da nije iznenađen”.

“Rečeno je da postoje dve vrste predviđanja Simpsona. Postoje te sulude slučajnosti kao što je Tramp, zatim postoje stvari poput ove za koje sam stvarno tužan što su se ostvarile, ali nisam iznenađen”, rekao je.

Producenti iskazuju solidarnost

“Već dugo ste mogli videti da će ovo doći… Tako da mislim da jednostavno morate biti vrlo oprezni u odbrani slobode. Verujte mi, Simpsonovi su za slobodu, slobodu izražavanja, slobodu svuda”, dodao je. Džin je rekao da su producent šoua Džim Bruks, Met Grejning i Dejvid Silverman hteli da pokažu solidarnost.

“Namera je pokazati da nam je stalo do onoga što se događa i da imamo ogromnu simpatiju prema narodu Ukrajine i želimo da se ovo zaustavi”, rekao je.

Dodao je: “To ne radimo često, vrlo retko kada postoji nešto… Izuzetno važno za cilj koji ne može biti veći. U pitanju je budućnost demokratije širom sveta.”

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare