28. Oktobra 2019.

Silvester Stalone i sedam godina tišine: Nema jače boli od one kada roditelj izgubi dijete

Big Portal

Sejdž je bio prvo dete Silvestera i supruge Saše Čak. Umro je u 36. godini života, 13. jula 2012. godine, u svom stanu u Los Anđelesu od srčanog udara izazvanog aterosklerozom.

https://www.instagram.com/p/BxEv4lwACBx/?utm_source=ig_web_copy_link

Smrt sina, srušila je hrabrog Rokija. Tražio je samoću i privatnost.

Stalone je tada rekao:

– Ni jedna bol nije jača od one kada roditelj izgubi dete. Zato molim ljude da pokažu poštovanje prema sećanju na mog talentovanog sina i saosećaju sa ljubavlju njegove majke Saše. Ovaj bolni gubitak ostaće sa nama do kraja naših života. Sejdž je bio naše prvorođeno dete i centar našeg univerzuma, i ponizno vas molim da ne ometate dušu i sećanje na mog sina.

Nakon razvoda Silvestera i Saše Čak, došlo je do teškog perioda između oca i sina. Nakon par godina, zakopali su ratne sekire i počeli su čak da snimaju filmove zajedno i da daju intervjue.

https://www.instagram.com/p/BsKy7YABwvV/?utm_source=ig_web_copy_link

Stalone je sarađivao sa Sejdžom u filmu Roki 5, a njegov sin je planirao da se bavi produkcijom. Uprkos zdravstvenim problemima, niko nije mogao ni da zamisli da će se ovom mladom momku desiti tako nešto.

https://www.instagram.com/p/BsdbWASFIvv/?utm_source=ig_web_copy_link

Smrt njegovog sina teško je pogodila Stalonea. On se povukao kako bi se u tišini borio sa svojom boli.

– Veoma je teško. Ovo je užasna situacija, ali takav je stvarni život – vreme vam pomaže da se izborite i pokušate da preživite ono što se dogodilo. Veoma je važno pronaći snagu za uspon i pokušati živeti. U suprotnom, može da vas odvuče u začarani krug – reko je planetarno poznati glumac prenosi Stil.

Na dodeli Zlatnog globusa, novinari su pitali Silvestera kako je gubitak sina uticao na njegov rad, a glumac je odgovorio:

– Čini mi se da u takvim situacijama mnogo pomaže ako radite nešto. U slučaju mog sina, hteo sam da mu odam počast i čini mi se da sam to uradio.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare