23. Oktobra 2022.

Silent Hill stiže u novom ruhu i nekoliko novih projekata

Big Portal

Kompanija već ima nekoliko eksternih timova koji rade na Silent Hill igrama, a najavljen je i novi film.

Za početak, Blooper Team kreira Silent Hill 2 Remake, koji će stići prvo kao PlayStation 5 ekskluziva, a potom stiže i na PC.

Rimejk je kreiran u Unreal Engine 5, a koristi nove tehnike za poboljšanje osvetljenja i drugih detalja. Rimejk će imati i prerađen sistem borbe, a svi ekrani sa učitavanjem su ukjlonjeni kako bi se stvorilo fluidno iskustvo.

Pored Silent Hill 2 Remakea, u pripremi je i novi film, zasnovan na drugoj igri u serijalu. Režiraće ga Kristof gans, koji je bio režiser i za Silent Hill i 2006. godine.

Silent Hill Townfall je nova igra u okviru franšize, a tizer trejler sugeriše da je u pitanju horor igra iz prvog lica. Više detalja će biti poznato kasnije.

Silent Hill Ascension je interaktivni serijal, koji će se pojaviti kasnije tokom 2023. godine. Omogućiće fanovima da se uključe u avanturu u realnom vremenu i glasaju o odlukama u okviru serijala.

Na kraju, Silent Hill F će biti asimetrična multiplejer igra u kojoj su neki igrači u ulozi preživelih, dok je jedan igrač zlikovac. Radnja igre se odigrava u japanu 1960-ih godina.

Izvor: B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare