Sila je snažna, ali u policiji: Uhapsili ženu u kostimu Stormtrupera - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Sila je snažna, ali u policiji: Uhapsili ženu u kostimu Stormtrupera

Neuobičajen prizor desio se na ulicama jedne kanadske provincije, koji isprva deluje kao scena iz Monti Pajtona, a zapravo prerasta u dramu punu nesporazuma. Policija je toga dana, kako navode mediji, dobila dojavu o oružanoj osobi, ali kada su došli na odredište, iznenadili su se prizorom. Naišli su na ženu obučenu u kostim Stormtrupera iz franšize filmova “Ratovi zvezda”, koja je nosila nešto za šta se ispostavilo da je plastično oružje.

Policijski službenici protiv kojih se sada vodi istraga odgovarali su na prijavu da neko u kostimu Stormtrupera nosi pravo vatreno oružje, navela je kanadska policijska služba. Žena u kostimu zapravo je u tom trenutku pokušavala da promoviše restoran u kom radi na Međunarodni dan Ratova zvezda iliti “Četvrti maj”.

Svedok je snimio incident na kom se vidi kako policija zbunjenu ženu obara na trotoar i vezuje lisicama nakon što je odbila da se sama spusti na zemlju.

Video prikazuje ženu sa rukama u vazduhu dok njen šef restorana viče na policajce govoreći im da je pištolj igračka.

“Po dolasku policije, osoba je bacila oružje, ali se u početku nije pridržavala daljih policijskih uputstava i nije se spustila na zemlju”, rekla je policija u saopštenju.

“Nije mogla da se spusti na zemlju zbog kostima, budale”, naveo je jedan korisnik Tvitera.

Danas objavljeno

Kina poslala astronaute u „Nebesku palatu“ u sklopu svemirske misije

Vanja A

Kako vas drugi doživljavaju? Uradite brzi test ličnosti

Vanja A

Četrdeset godina od albuma koji je Džeksonu donio titulu kralja popa

Vanja A

Ostavite komentar