9. Decembra 2020.

Sigurni pokazatelji da vas vaš muškarac voli

Big Portal

Dobrih muškaraca na svijetu ima isto koliko i dobrih žena. Trik je u tome da ih prepoznate na vrijeme i da poradite na emotivnoj vezi kako bi ona prerasla u zdrav partnerski odnos koji će dugo trajati.

Ako se pitate da li vas vaš muškarac zaista voli, evo 8 načina da to sigurno saznate.

1. Želi da bude vaš heroj

Većini muškaraca je zapisano u DNK da žele da budu od pomoći ženama. Oni vole da se osjećaju korisnim, da rješavaju vaše probleme i dokažu da su dostojni vaše ljubavi.

Ako muškarac ne želi da bude vaš heroj, onda vjerovatno nije toliko zainteresovan za vas. Ili je emocionalno nedostupan ili nije u stanju da vam olakša život.

2. Radi na tome da vas usreći

Da se razumijemo, muškarac nema zadatak niti obavezu da vas usreći, ali ako vas voli on će učiniti sve da vidi osmijeh zadovoljstva na vašem licu.

Interesovaće ga šta volite, šta vas raduje, pokazaće da mu je stalo do vaših emocija i aktivno će raditi na tome da u vaš život unese više radosti.

3. Sluša kako se osjećate i šta vam je potrebno

Mnogi muškarci ne mogu da shvate kako se žena osjeća. Zbunjeni su pred njenim emocijama i pitaju se zašto su žene tako komplikovane. To ne znači da nisu voljni da saznaju šta osjećate, već su samo malo zbunjeni.

U zavisnosti od toga kako muškarac reaguje na vaše emocije kada mu pričate o tome kako ste se posvađali sa drugaricom, kako vas šef nervira ili koleginica izluđuje, znaćete da li je on pravi čovjek za vas. Ako vas sluša “s pola uha”, budite sigurne da nije sposoban da vam pruži ono što vam treba.

4. Spreman je da ispravi grešku

Svi grešimo. Ali kako neko reaguje kada pogriješi, mnogo nam govori o njegovoj/njenoj ličnosti.

Muškarac koji vas voli biće spreman da ispravi svoje greške. Onaj koji ne želi da preuzme odgovornost za svoje postupke je nezreo i infantilan.

5. Ne mijenja vas

Da li ste ikada bili s muškarcem koji vam je izjavio ljubav, a onda počeo da vas “popravlja” kao da ste stari komad namještaja ili pokvareni telefon? Ako vam stalno govori kako bi trebalo da promijenite stil oblačenja, da date otkaz, da prestanete da se viđate sa drugaricama, da se okanete planinarenja, da “spustite loptu”…, okrenite se i mahnite mu, a onda nestanite iz njegovog života.

Ovaj čovjek je zaljubljen u fantaziju o vama, a ne u vas.

Čovjek koji vas istinski voli voljeće i prihvatiti onakvu kakva jeste – bez želje da vas promijeni.

6. Spreman je za konstruktivne rasprave

Sukobi su dio svake intimne veze. Ako ih “gurate pod tepih”, kad-tad će isplivati. Ako ste se vi i vaš muškarac zbog nečega posvađali, a on ne želi da razgovara o tome, niti da razriješi sukob – ne voli vas.

Čovjek koji vas voli biće spreman da riješi sukob u startu. Ponekad može biti “čupavo”, ali zajednički rad kroz sukob produbiće vašu ljubav.

7. Trudi se da ispuni vaše želje

Ako ste u vezi u kojoj se ne osjećate srećno, ispunjeno i zadovoljno, jer vaš muškarac stavlja svoje želje u prvi plan, a vaše konstantno zanemaruje, vaša veza nema perspektivu.

I obratno – ako se muškarac trudi da ispuni vaše želje, to znači da mu je zaista stalo do vas.

8. Želi da bude sa vama što duže i što češće

Muškarac koji vas voli poželjeće da stalno budete zajedno. Upoznaće vas sa porodicom i prijateljima. Ići će sa vama u šoping, pozorište, bioskop, na pijacu.

Naravno, niko nije savršen. I vaš muškarac će imati mane, pogriješiće i ponekad će vas razočarati. Ali na kraju, čovjek koji vas voli učiniće sve što je potrebno da vaša ljubav traje, piše “Telegraf.rs“.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare