Signal ima dobre vijesti za one koji mijenjaju telefonski broj - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Signal ima dobre vijesti za one koji mijenjaju telefonski broj

Ako se odlučite za prebacivanje na drugi broj na istom nalogu, Signal će to omogućiti bez brisanja postojećih razgovora.

Signal uvodi novu karakteristiku koja dozvoljava menjanje telefonskog broja povezanog sa nalogom bez gubitka postojećih razgovora, grupa i poruka.

Za dodavanje novoga broja i dalje će vam biti potrebna mogućnost slanja poruka na stari broj, objašnjava Verge. Nakon toga, uđite u novu opciju za promenu telefonskog broja koja se nalazi u podešavanjima Signalovog naloga, gde ćete morati da unesete novi i stari broj. Signal će nakon toga ponuditi uputstva za standardni proces registracije novog broja.

Nakon što ste uspešno ažurirali broj, kontakti s kojima ste razgovarali u Signalu dobiće novu poruku koja će ih obavestiti o promeni, kao i korisnu vezu kojom se može promeniti kontakt.

Nova karakteristika kreirana je za sve koji žele da zadrže stari telefon, ali uzimaju novi telefonski broj – ako se samo prebacujete na novi uređaj i želite da zadržite sve poruke, moraćete da koristite Signalov sustem za lokalni prenos podataka kako biste prebacili razgovore i kontakte s jednog uređaja na drugi.

Danas objavljeno

Problemi za Starlink u SAD i Kanadi, brzine ozbiljno opale

Vanja A

Windows 11 2022 ažuriranje prouzrokuje probleme u igrama

V.R.

Infinix lansira svoj prvi premium Android TV sa 55-inčnim QLED ekranom

V.R.

Ostavite komentar