Si-En-En: Srbija, zemlja koja besplatno vakciniše strance - BIGportal.ba
Region Vijesti

Si-En-En: Srbija, zemlja koja besplatno vakciniše strance

Srbija postaje regionalno središte za vakcinaciju jer ima toliko vakcine da čak nudi i besplatne vakcine strancima, navodi se u prilogu objavljenom na Si-En-En-u.

Ekipa Si-En-En-a napravila je izveštaj iz najvećeg centra za vakcinaciju na Beogradskom sajmu u Beogradu gde se dnevno obavi i osam hiljada vakcinacija.

U hali Beogradskog sajma ekipa Si-En-En-a srela je i građane Srbije koji su najčešće primali drugu dozu vakcine u zakazanom terminu ali i strance koji su se ili zatekli na radu u Srbiji ili namenski doputovali kako bi se vakcinisali.

U prilogu se navodi i veoma jednostavna elektronska prijava koja je jedan od razloga zbog čega se vakcinisanje obavlja brzo.

Uz to, Si-En-En navodi da je Srbija na vreme obezbedila velike količine vakcina, kako iz zemalja Zapada tako i iz Rusije i Kine.

Srbija je već donirala određene količine vakcina susednim zemljama a sada poziva njihove građane da dođu i da se besplatno vakcinišu u Srbiji.

U prilogu premijerka Ana Brnabić ističe da je veoma važno da se svi vakcinišemo.

“Mi pre svega podržavamo naše susede: Severnu Makedoniju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu. Mi smo mali region i ako naše komšije nisu bezbedne nismo ni mi”, rekla je premijerka Brnabić.

Danas objavljeno

Jak zemljotres uzdrmao istočnu Indoneziju

M.

Počeo Velikogospojinski post

M.

HAPŠENJE U BANJALUCI: Muškarac iz Njemačke pucao iz pištolja u koloni auta

M.

Ostavite komentar