8. Jula 2021.

Sheron Stone ljubi 38 godina mlađeg

Big Portal

Međutim, svi su iznenađeni njenim izborom dečka, jer se radi o reperu RMR koji bi mogao da joj bude sin. Oni već nekoliko nedjelja izlazi po klubovima Los Angelesa, a viđeni su popularnim mjestima kao što su “Delilah” i “The Highlight Room”.

Sheron je slikana sa reperom RMR, ali on na slici nosi crnu masku i zlatne zube kako bi zaštitio svoj identitet. Slikani su upravo u klubu “The Highlight Room”, a reper je objavio sliku na Instagramu. Reper grli slavnu glumicu, a ona se skupljenih ruku naslonila na njega.Prema izjavama svjedoka oni su čitavo veče proveli u klubu, igrali hip-hop i pili piće u društvu poznatih repera.Međutim, iako mnogi misle da ova slika nije dovoljan dokaz da Sheron Stone ima novog dečka, činjenica je da su mjesecima na društvenim mrežama jedan drugom lajkovali postove.

Prijatelj repera tvrde da muzičar izuzetno cijeni Sheron Stone, ali to je – sve.

https://www.instagram.com/p/CRAuBvotRf1/

Ovo nije prvi put da je Sheron Stone dovedena u vezu sa mlađim muškarcem. Ona se 2012. godine zabavljala sa argentinskim manekenom Marinom Mica koji je u tom trnutku imao 27 godina. Ovaj maneken važi za jednog od najljepših muškaraca Južne Amerike.

https://www.instagram.com/p/CQrt6_ZpGOb/

Sheron je poslije osam mjeseci rekla da je raskinula sa manekenom jer nisu imali ništa zajedničko, a ona hoće da se posveti “odrastanju svoje djece”.

Sheron Stone ima trojicu sinova: Roana (21), Larda (16) i Kvina (15). Bila je u braku sa novinarom i urednikom Philom Bronsteinom, ali su se razveli 2003. godine, a djeca su usvojena.

Izvor: novosti.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare