Shawn Mendes i Justin Bieber zajedno u novom spotu Monster - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Shawn Mendes i Justin Bieber zajedno u novom spotu Monster

Shawn Mendes pozvao je svog muzičkog idola Justina Biebera da sarađuju na dirljivoj novoj pjesmi “Monster” koja detaljno opisuje zamke statusa superzvijezde.

“Riječ je o tome kako društvo može postaviti slavne osobe na pijedestal i gledati ih kako padaju, a čini se da je to njima zabava. I teško je”, nastavio je. “I njegovo je srce duboko je u tome. I on i ja smo, čak i juče, sat vremena razgovarali telefonom i vodili najdublji razgovor, o svemu. I to je bilo zaista lijepo jer je to bio trenutak punog kruga za mene, jer je ovaj tip bio razlog zbog kojeg sam počeo pjevati. Imao sam devet godina kada je izašla pjesma “One Time” i bio sam potpuno opčinjen. On je za mene bio Elvis. Čini mi se kao jedna od najposebnijih pjesama koje sam ikad napisao. I što sam je više slušao i što dublje ulazim u nju, ovo je ne samo o poznatim ličnostima. Ovo je ljudsko iskustvo,” rekao je Mendes o saradnji sa Bieberom.

“Monster” prati Mendesovu prethodno objavljenu numeru “Wonder”, a obe će se pojaviti na njegovom predstojećem albumu Wonder, 04. decembra u izdanju Island Recordsa.

Danas objavljeno

U Madridu otvorena soba za plakanje! (VIDEO)

Vanja A

Glumica se zaljubila tokom karantina, uslijedila je filmska priča

Vanja A

Navijačica zbog čijih pirsinga na grudima su svi odlijepili

Vanja A

Ostavite komentar