Shakira pokazala kako vježba s ocem nakon što se vratio iz bolnice - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Shakira pokazala kako vježba s ocem nakon što se vratio iz bolnice

Shakira je jučer na svom Instagram profilu podijelila snimku na kojoj se vidi kako pomaže svom ocu, Williamu Mebaraku Chadidu, u vježbama pamćenja.

U tekstu uz snimku je napisala kako je njen otac doživio nezgodu u kojoj se ozlijedio, ali da je sada bolje te da mu ona pomaže u “kognitivnoj stimulaciji”.

Na snimci pjevačica drži natpise s jednostavnim riječima poput “čitati”, “tigar” ili “piti”, dok njen otac čita riječi s natpisa.

Prije nekoliko dana je na svom službenom Twitteru pojasnila kako je njen otac doživio nezgodu prije otprilike dvije sedmice.

– Nedavno sam primila nekoliko zabrinjavajućih poruka od ljudi koji su rekli da su me vidjeli u ambulanti u Barceloni. Htjela bih pojasniti kako su to fotke od 28.5. kad je moj otac, nažalost, teško pao. Tog sam ga dana otpratila u vozilu hitne pomoći u bolnicu gdje se sada oporavlja.

Podsjetimo, Shakira je nedavno potvrdila da je prekinula dugogodišnju vezu s nogometašem Gerardom Piqueom. Prvo su se pojavile informacije da je prekid uzrokovala nogometaševa nevjera, a prije dva dana je španjolski novinar Jose Antioni Aviles u emisiji Viva la Vida izjavio kako su Shakira i Pique bili u otvorenoj vezi.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Danas objavljeno

Novi skandal trese kraljevski dvor

Vanja A

Diana Armstrong je žena s najdužim noktima na svijetu, nije ih sjekla od 1997. godine

Vanja A

Totalni obrt: Prije mjesec dana bili su pred razvodom, a sada se ponašaju kao da je sve u redu

Vanja A

Ostavite komentar