Shakira otkrila zbog čega se ne želi udati za Gerarda Piquea - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Shakira otkrila zbog čega se ne želi udati za Gerarda Piquea

Shakira je u posljednje vrijeme sve iskrenija kada je riječ o njenom ljubavnom životu. Iako je već deset godina u ljubavnoj vezi sa fudbalskom zvijezdom Gerardom Piqueom, još uvijek nisu uplovili u bračne vode, a pjevačica je konačno otkrila istinu zbog čega je to tako.

Naime, Shakira je za magazin Holla rekla kako je brak plaši.

“Ne želim da se udam. Iskreno, brak me plaši. Ne želim da me vidi kao svoju ženu, već više kao svoju djevojku, ljubavnicu. To je poput tog zabranjenog voća, radije ga držim na prstima i da misli kako je sve moguće zavisno o njegovom ponašanju”, kazala je Shakira.

Shakira (42) i Gerard (32) upoznali su se kada su snimali spot za njenu pjesmu “Waka Wake”. Shakira je priznala da nije mogla, a da ne primijeti ljepotu mladog igrača.

“Nisam fudbalski fan pa nisam ni znala ko je on. Ali kada sam ga vidjela, bio mi je veoma simpatičan. Onda smo se konačno i upoznali”, rekla je.

U toku desetogodišnje veze par je dobio dva sina Milana i Sašu.

“Nikad nismo bili tradicionalni par. Nemamo dogovor ko će šta obavljati i slično. Međutim, oboje smo podjednako uključeni u roditeljstvo i sve probleme koje imamo pokušavamo riješiti na najbolji mogući način. Podržavamo jedno drugo, ali imamo i veliku pomoć naših porodica”, kazala je Shakira.

Izvor: Klix

Danas objavljeno

Tu su protjerivali članove kraljevske porodice: Skrivena tajna Istanbula

Zeljka

Britanija, niko se ne javlja za loto milione

Zeljka

Orke love i ubijaju najvećeg morskog predatora – bijelu ajkulu

Zeljka

Ostavite komentar