25. Februara 2022.

Severinina fotografija bez fotošopa izazvala burne reakcije

Big Portal

Ideal ljepote, čini se, drastično je promijenjen sa sve učestalijom upotrebom društvenih mreža u svakodnevnom životu, zbog čega je nedavna fotografije Severine izazvala veliki broj komentara.

Naime, izgled Severine Vučković gotovo uvijek je jedna tema domaćih i regionalnih medija, budući da su mišljenja podijeljenja. Dok jedni smatraju da je jedna od najljepših žena u regionu, drugi komentarišu kako često obrađuje svoje fotografije na društvenim mrežema.

Budući da većina javnih ličnosti nerijetko “popravi” neku svoju fotografiju koja završi na “Instagramu” , tako ni, čini se nakon objave koja se pojavila, ni Severina nije izuzetak.

Naime, na jednoj “Instagram” stranici pojavio se kolaž dvije Severinine fotografije – jedne koju su uslikali mediji, i druge koju je pjevačica objavila na svom profilu.

https://www.instagram.com/p/CY3xQjDs15E/?utm_source=ig_web_copy_link

Iako je prva fotografija “uhvaćena” dok razgovara i lice joj ima nezgodan izraz, u odnosu na njenu fotografiju koju je sama uslikala, mnogi su uočili razliku. Zli jezici bi rekli da je previše koristila fotošopa, ali ipak je u pitanju osvjetljenje i poza, koja značajno utiče na finalni rezultat fotografije.

Bilo da jedni smatraju da ne liči na sebe, Severina, koja je u petoj deceniji života, izgleda bolje od nekih svojih mlađih kolegica, te plijeni ljepotom i elegancijom gdje god se pojavi.

Izvor: glora.rs

(S.P.)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare