Severinina firma u minusu skoro 12.000 evra - BIGportal.ba
Ex Yu

Severinina firma u minusu skoro 12.000 evra

Loše vesti ne prestaju da stižu na adresu Severine Kojić, a ovaj put nevolje su finansijske prirode, piše Večernji list.

Naime, njena kompanija DUK Production d.o.o, registrovana za proizvodnju filmova, video-filmova i televizijskog programa, u 2019. godini ostvarila je neto rezultat poslovanja u iznosu od minus 88.773 kuna (11.728 evra), što se može videti i na stranicama portala Poslovna.hr.

Prema tim podacima, firma DUK Production, čija je direktorka Severina, u 2019. godini ostvarila je ukupni godišnji prihod od 752.359,00 kuna i to predstavlja promenu ukupnih prihoda u odnosu na prethodni period.

Ime poznate pevačice našlo se na spisku osoba koje su dobile pomoć države u obliku isplate minimalca zbog posledica pandemije koronavirusa na poslovne aktivnosti.
“Zatražena je mera pomoći za zaposlenog u firmi ’Dobrodošao u klub’, čija je osnovna delatnost organizovanje koncertnih aktivnosti koje su, odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, zabranjene do daljnjeg. Takođe, Severinini saradnici, budući da je ona boravila u Srbiji, podneli su zahtev za meru bez njene prethodne saglasnosti, i za njenu samostalnu delatnost. Odmah po današnjem saznanju, Severina je zatražila da se sredstva vrate i pokrenut je postupak za opoziv. Severina je lično uvek tu kada je potrebno pomoći, pa je tako lična sredstva donirala nakon potresa u Zagrebu, o čemu nismo imali potrebe da komuniciramo ili izveštavamo javnost”, objasnio je njen PR menadžer Davor Grgin kada je pevačica zatražila da se sredstva vrate državi.

Severina navodno poslednjih meseci ima i bračnih problema, bori se za starateljstvo nad sinom, završila je na ispitivanju u policiji, uhapšena je u Beogradu… piše hrvatski portal.

B92

Danas objavljeno

Darko Lazić mora ponovo na operaciju?!

Vanja A

Tošetu podignut spomenik na mjestu pogibije

Vanja A

Prije Ane volio je manekenku Saru: Ovo je bivša djevojka Bastijana Švajnštajgera sa kojom je proveo sedam godina

V.R.

Ostavite komentar