Severina sutra slavi rođendan: Draga moja 48., adio…Sutra te mijenja 49 - BIGportal.ba
Ex Yu

Severina sutra slavi rođendan: Draga moja 48., adio…Sutra te mijenja 49

Povodom sutrašnjeg 49. rođendana Severina je na svom Instagramu objavila fotografiju koja je nastala na Maldivima, ispod koje je poslala poruku nadolazećoj godini.

“Draga moja 48., adio… Sutra te mijenja 49. Draga moja 49., sjedi malo, da nas dvije proljudikamo. Molim te, nemoj se zavarati mojom dječjom razdraganošću i pomisliti da ćeš me lako prijeći… Neke tvoje ‘zle’ prethodnice su mi ipak nesebično ‘poklonile’ puno svega i svačega ne baš lijepoga, koje neki zovu iskustvo… Tako da… Molim te, ne maši mi sa svojim brojkama, imaj na umu da sam svaku tvoju ‘zlu’ prethodnicu lijepo dočekala i otpratila, kao što ću i tebe… ako bude potrebe”, započela je Severina.

“Mada je bilo puuuno više dobrih godina. Ako budeš dobra, bit ću ti najbolja prijateljica i riješit ću sve tvoje probleme, samo se ti meni opusti i pusti mene da sve odradim. Što bi rekao Alan Ford: ‘I prije smo imali problema pa ih nismo riješili.’ Budi mi vesela, pleši sa mnom, pjevaj, budi sretna, bezbrižna, voljena i voli i potrudi se svojom mudrošću i pameću raspetljati kriznu situaciju… Mimo svih prepreka. Ti znaš koju… Jer ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i vjeru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile… Pa ti savjetujem da ni to ne pokušavaš… Samo se smij svaki dan (kao na ovoj fotki) i sve će biti u redu”, poručila je Seve ispod objave i pozdravila generaciju 1972.

Podsjećamo, prošle godine Severina je rođendan zbog pandemije dočekala u svom stanu u Zagrebu.

Izvor:Index

Danas objavljeno

Marinko Rokvić teško bolestan

Vanja A

Nepoznati detalji o Jeleni Rozgi: Ovog je popularnog pjevača ljubila u mladosti, a na jednom nastupu je pala u nesvijest

Vanja A

Nikola Rokvić pokazao čime se bavi i kako izgleda posle NAPORNOG TRENINGA!

Zeljka

Ostavite komentar