Severina ponovo na sudu sa Milanom, izašla očajna: "20 mjeseci sam bez djeteta, nadam se..." - BIGportal.ba
Ex Yu

Severina ponovo na sudu sa Milanom, izašla očajna: “20 mjeseci sam bez djeteta, nadam se…”

Zaključili su ročište i raspravu i odluka će biti u jednom vremenskom periodu – izjavio je pjevačicin advokat

Hrvatska pjevačica Severina Kojić (49) i njen bivši partner, srpski biznismen Milan Popović (56), godinama biju bitku oko starateljstva nad njihovim sinom Aleksandrom. Danas, 7. juna, održano je novo ročište u splitskom Županijskom sudu, koje je trajalo više od dva sata.

Jutarnji list - SEVERINA IZGUBILA SPOR S POPOVIĆEM! Sud donio privremenu  mjeru i odlučio da dijete živi s ocem, pjevačica podnijela kaznenu prijavu  protiv tajkuna

Naime, Severina Kojić i Milan Popović na Županijski sud u Splitu stigli su odvojeno, na ročište u kojem se odlučuje o starateljstvu nad njihovim zajedničkim sinom.

Popović nije davao izjave, a Severina se nada da će sina viđati češće od svakog drugog vikenda i pola praznika, koliko sada, prema sudskoj odluci, ima pravo.

 Jako sam tužna. 20 meseci moje dete je bez majke i ja sam bez deteta pod jako neobičnim okolnostima, ali verujem u pravdu i nadam se da će biti sve u redu – rekla je Severine ispred suda za Dnevnik hrvatske Nove TV.

S njom se na sudu pojavio i njen advokat Mate Matić, koji je dao kratku izjavu ispred suda:

– Odluka je završena, nikakvi dokazi se više neće provoditi. Zaključili su ročište i raspravu i odluka će uslediti u jednom vremenskom periodu, da li je to mesec dana…  – izjavio je pevačicin advokat Mate Matić.

Podsetimo, Severina Kojić izgubila je spor sa Milanom Popovićem oko starateljstva nad sinom Aleksandrom. Sudija Tea Golub je 28. novembra 2019. godine, u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu, donela privremenu meru kojom odlučuje da dete živi sa ocem Milanom, koji će samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju deteta.

Ta mera je od tada na snazi, a tokom proteklog perioda Severina se više puta javno žalila na tu odluku, te isticala da je “sramna”.

Telegraf.

Danas objavljeno

Danijela otpratila Petra i izbrisala sve zajedničke fotografije!

Vanja A

Ceci sam dao 600.000 eura, pa me šutnula!

Vanja A

Kolege ogorčene na Radu i Milana zbog antivakserskih stavova

Vanja A

Ostavite komentar