Severina otkrila tužnu tajnu jedne od njenih najljepših pjesama - BIGportal.ba
Ex Yu

Severina otkrila tužnu tajnu jedne od njenih najljepših pjesama

Severina se uveliko priprema za svoju turneju koju će započeti 16. novembra iz svog rodnog Splita, ali dok pripreme teku i koreografija se uvježbava do tančina, lijepa pjevačica otkriva i neke tajne o svojim pjesmama.

Gostujući u emisiji “Premijera – vikend specijal” na TV Pink, Seve je podelila sa javnošću jednu tužnu priču koja je vezuje za pesmu koja se sluša već dugi niz godina i to nesmanjenim žarom.

Pesma koja je nastala 1998. godine, “Prijateljice” i danas se peva, a pevačica je ovom prilikom ispričala kako je ta pesma nastala i kome je posvetila.

– Pesmu “Prijateljice” napisala sam za moju drugaricu i trebalo je da se pesma zove drugačije. Moja prijateljica se zvala Marica i trebalo je da se zove “Marice, moja prijateljice”, jer je to bila moja školska drugarica koja je, nažalost, poginula. Ali nisam mogla tada zbog njenih roditelja, a drugovi iz razreda su mi rekli da moram kad tad da snimim pesmu o njoj. Drago mi je da se ta pesma peva, ona je bila prelepa, imala je prelepe zelene oči i ponekad su nas mešali, a meni je bilo drago jer je zaista bila prelepa – ispričala je Severina.

Podsetimo se te davne 1998. godine i spota koji vas vodi u neko davno vreme…

Foto: ATA Images

Danas objavljeno

Jelisaveta Orašanin sa Maldiva mami uzdahe

Vanja A

Porodica Balašević neće održati jednogodišnji pomen Đoletu!

Vanja A

Biković: Uhvatim sebe kako se foliram

Vanja A

Ostavite komentar