Severina otkrila da se u karantinu udebljala sedam kilograma - BIGportal.ba
Ex Yu

Severina otkrila da se u karantinu udebljala sedam kilograma

Splitskoj pjevačici Severini mnogi su ranije zamjerali pretjeranu mršavost, no ona je otkrila kako više nije mršava te da se u karantinu udebljala.

“Svi mi šaljete brojna srca koja mi stvarno pune dušu, ali osim duše treba nešto napuniti i stomak. Na primjer, ja sam se udebljala sedam kilograma, što je jako dobra vijest za moju mamu i sve vas koji ste mi govorili da sam mršava”, izjavila je Severina. Među ostalim je podijelila i recept za pitu krumpirušu koju je sama napravila pred kamerama.

“Šta ste mislili, da ja ne znam ni jaje ispeći? Tu se varate!”, poručila je Severina.

U cvjetnoj haljini, pregači i kućnim papučama, pokazala je kako guli krompir i crveni luk. Za jelo koje je pokazala treba pet krompira, dva luka, malo soli i bibera, 14 kora za savijače te ulje za premazivanje kora. Nakon što se povrće nariba i složi u kore, krumpirušu je potrebno staviti u zagrijanu rernu na 200 stepeni između 40 i 60 minuta.

“Tako ja, nahranjena vašom ljubavlju i ljubavlju porodice koja me nenadano trpi, odlučila sam se za novu rubriku koja se zove ‘Tajne svekrvine kuhinje”, rekla je pjevačica kroz smijeh.

Izvor: Nezavisne

Danas objavljeno

Bez dlake na jeziku: Lukas i Vesna opleli po kolegama

Vanja A

“Tati NIJE DOBRO. Ne znam šta bih vam rekao…”Nikola Rokvić progovorio o Marinkovoj bolesti!

Zeljka

Glumica očarana Novakom: “Kakva čast”

Zeljka

Ostavite komentar