Severina osuđena za nasilje u porodici: Vrijeđala bivšeg partnera i uporedila ga s Hitlerom - BIGportal.ba
Ex Yu

Severina osuđena za nasilje u porodici: Vrijeđala bivšeg partnera i uporedila ga s Hitlerom

Severina je dužna da plati troškove prekršajnog postupka u iznosu od 3.000 kuna

Pevačica Severina Kojić (47) 24. oktobra osuđena je za nasilje u porodici, zbog pretnji upućenih Milanu Popoviću, odnosno njenom bivšem partneru i ocu njenog sina Aleksandra Popovića.Na ročištu na kojem se nisu pojavili ni Severina, ni Milan, Opštinski prekršajni sud u Zagrebu doneo je presudu prema kojoj je Severina osuđena za nasilje u porodici. Kako se navodi, ona je osuđena jer je 14. oktobra 2018. godine Milanu Popoviću uputila preteći mejl.

Kako se navodi u presudi, Severina je Milana “grubo vređala i omalovažavala nazivajući ga ‘manijakom, psihopatom’, navodeći da je ‘najniži stepen organizma, par stanica više od amebe’, da ‘zagađuje svet’, da je ‘zlotvor'”, a uporedila ga je i sa Adolfom Hitlerom, naglasivši da je Hitlera neko i voleo.+

Takođe, napisala je da je Milan mali ‘vršački luzer’, ‘bednik’ i da ima ‘masnu kosu’, ‘ludi pogled koji je tera na povraćanje’, kao i da bi ga ‘rado nalemala po go*narskim kostima’, te da ‘takve siluju u zatvoru’.

Ovim postupkom Severina je počinila psihičko nasilje i izazvala povredu dostojanstva i uznemirenost Milana Popovića.

Severina je dužna da plati troškove prekršajnog postupka u iznosu od 3.000 kuna (45.000 dinara).

Podsetimo, Milan Popović je 2018. godine prijavio Severinu, zbog uvreda i pretnji, a istakao je da samo želi da zaštiti sebe i naslednika Aleksandra, pošto se plaši u kakvom okruženju odrasta zbog nekontrolisanog ponašanja majke.

Milan je od Centra za Socijalni rad tražio da organima reda i nadležnoj policijskoj stanici predoče njegov zahtev i zaštite ga od nasilja u porodici koje sprovodi majka njegovog deteta uz zahtev da bude sankcionisana.

Danas objavljeno

Svetlana Bojković izabrana za Ninovu ličnost 2021. godine

Zeljka

Senidah fotografijama s plaže raspametila fanove

Vanja A

Elena Kitić izazovnom fotografijom napravila pometnju na internetu

Vanja A

Ostavite komentar