Severina očarala fanove: „Ne znam ja ništa, ja sam ovdje biciklom“ - BIGportal.ba
Ex Yu

Severina očarala fanove: „Ne znam ja ništa, ja sam ovdje biciklom“

Poznata pjevačica Severina Kojić je svoje pratitelje oduševila prelijepom fotografijom s Maldiva. Naime, Seve je objavila fotku na Instagramu, na kojoj je pozirala u crvenom kupaćem kostimu na biciklu. Mnogi su se složili oko jednog, a to je, da zaista fantastično izgleda za svoje godine.

-Ne znam ja ništa, ja sam ovdje biciklom, napisala je u opisu slike.

„Pijesak će izgoriti,grmiš ova baš kida na najjače“,“Prelijepa slika“, „Prelijepa“, „Divna si“, „WoW“, “Dimi se iz košare“, “Seve poput vina”, samo su neki od komentara ispod njene objave.

Podsjetimo, Severina je 21. aprila ispratila svoju 48. godinu i napunila 49.

Draga moja 48., adio… Sutra te mijenja 49. Draga moja 49., sidi malo, da nas dvi proljudikamo. Molim te, nemoj se zavarati mojom dječjom razdraganošću i pomisliti da ćeš me lako prijeći… Neke tvoje “zle” prethodnice su mi ipak nesebično “poklonile” puno svega i svačega ne baš lijepoga, koje neki zovu “iskustvo”… Tako da… molim te, ne maši mi sa svojim brojkama, imaj na umu da sam svaku tvoju “zlu” prethodnicu lijepo dočekala i otpratila, kao što ću i tebe… ako bude potrebe. Mada je bilo puuuno više dobrih godina.

Ako budeš dobra, bit ću ti najbolja prijateljica i riješit ću sve tvoje probleme  samo se ti meni opusti i pusti mene da sve odradim. Što bi rekao Alan Ford: “I prije smo imali problema pa ih nismo riješili.” Budi mi vesela, pleši sa mnom, pjevaj, budi sretna, bezbrižna, voljena i voli i potrudi se svojom mudrošću i pameću raspetljat kriznu situaciju… Mimo svih prepreka. Ti znaš koju … Jer ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i vjeru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile… Pa ti savjetujem da ni to ne pokušavaš… Samo se smij svaki dan (kao na ovoj fotki) i sve će biti u redu. Okej? Ne daj se, 49-to, napisala je tada.

Azra.

Danas objavljeno

Ivana Španović staje na ludi kamen

Vanja A

CECIN prvi intervju nakon smrti Marine Tucaković: “Prva sam saznala da je preminula”

Zeljka

Književnica i novinarka Vesna Dedić je KRALJICA STILA

Zeljka

Ostavite komentar