1. Marta 2020.

Severina očajna zbog svađe sa mužem! Keba molio Igora da se pomiri sa pjevačicom!

Big Portal

Čak je okačila bajatu sliku iz 2018. na kojoj su ona, Igor, Keba i njegova supruga Olja ne bi li javnosti zamazala oči, ali džaba! Ubrzo su svi shvatili da je fotografija stara, pa je i sama Seve izbrisala! Da sve bude gore, Igor je trenutno u Beogradu i uopšte ne komunicira sa ženom, dok ga Keba moli da spase brak.

– Ne zna niko konkretan razlog zbog kog su se Sevrina i Igor posvađali. Ona mu je nešto skrivila i on je pokupio stvari   i došao u Beograd. Čak je ne prati više ni na Instagramu, a samo je nju pratio. Ko zna šta je tu bilo, znam da mu nije svejedno, ali trenutno je ljut i ne želi da se pomiri sa njom. Nisu podneli papire za razvod, Severina je očajna i želi da joj se Igor vrati, ali on za sada ćuti i drži je na distanci – otkriva izvor za STAR i dodaje:

– On joj je bio velika podrška u svemu i baš se vole. Keba je rešio da se umeša, pa je Severini rekao da ne brine i da će on da reši situaciju. Rekao je Igoru da razmisli i da spase brak jer bolju ženu od Seve neće naći. Nju je Igorova porodica baš zavolela i ne žele da je se odreknu tako lako. Znam da nije prevara u pitanju, nego se Igoru valjda sve skupilo i bila je dovoljna jedna mala svađa da on eksplodira. I njega slabo ko razume, nije mu bilo lako da prolazi kroz sve što se Severini dešavalo, da bude uz nju, a opet niko njega nije pitao kako je on! Međutim, Keba je seo sa njim i rekao mu Svega je bilo, to je život, uspona i padova ima koliko hoćeš. Zamisli šta smo sve tvoja majka i ja prošli. Mogli smo do sada da posustanemo milion puta i da se razvedemo, najlakše je razvesti se. Teško je održati brak, a ti budi muško, spakuj se i idi kod žene. Ti si Severinin muž i moraš da budeš uz nju! Ne budi kukavica! E sad, da li će ga poslušati, ne znam, rekao je da će navodno probati da reši sve probleme sa Seve – priča izvor za STAR!

Foto: BOJAN VUKOVIĆ

Izvor. Svet

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare