Severina očajna zbog svađe sa mužem! Keba molio Igora da se pomiri sa pjevačicom! - BIGportal.ba
Ex Yu

Severina očajna zbog svađe sa mužem! Keba molio Igora da se pomiri sa pjevačicom!

Severina Kojić pokušava na sve načine da javnosti predstavi kako je sa njenim brakom sve u redu!

Čak je okačila bajatu sliku iz 2018. na kojoj su ona, Igor, Keba i njegova supruga Olja ne bi li javnosti zamazala oči, ali džaba! Ubrzo su svi shvatili da je fotografija stara, pa je i sama Seve izbrisala! Da sve bude gore, Igor je trenutno u Beogradu i uopšte ne komunicira sa ženom, dok ga Keba moli da spase brak.

– Ne zna niko konkretan razlog zbog kog su se Sevrina i Igor posvađali. Ona mu je nešto skrivila i on je pokupio stvari   i došao u Beograd. Čak je ne prati više ni na Instagramu, a samo je nju pratio. Ko zna šta je tu bilo, znam da mu nije svejedno, ali trenutno je ljut i ne želi da se pomiri sa njom. Nisu podneli papire za razvod, Severina je očajna i želi da joj se Igor vrati, ali on za sada ćuti i drži je na distanci – otkriva izvor za STAR i dodaje:

– On joj je bio velika podrška u svemu i baš se vole. Keba je rešio da se umeša, pa je Severini rekao da ne brine i da će on da reši situaciju. Rekao je Igoru da razmisli i da spase brak jer bolju ženu od Seve neće naći. Nju je Igorova porodica baš zavolela i ne žele da je se odreknu tako lako. Znam da nije prevara u pitanju, nego se Igoru valjda sve skupilo i bila je dovoljna jedna mala svađa da on eksplodira. I njega slabo ko razume, nije mu bilo lako da prolazi kroz sve što se Severini dešavalo, da bude uz nju, a opet niko njega nije pitao kako je on! Međutim, Keba je seo sa njim i rekao mu Svega je bilo, to je život, uspona i padova ima koliko hoćeš. Zamisli šta smo sve tvoja majka i ja prošli. Mogli smo do sada da posustanemo milion puta i da se razvedemo, najlakše je razvesti se. Teško je održati brak, a ti budi muško, spakuj se i idi kod žene. Ti si Severinin muž i moraš da budeš uz nju! Ne budi kukavica! E sad, da li će ga poslušati, ne znam, rekao je da će navodno probati da reši sve probleme sa Seve – priča izvor za STAR!

Foto: BOJAN VUKOVIĆ

Izvor. Svet

Danas objavljeno

Ljubivoje Ršumović napisao pjesmu kako je pobijedio koronu!

Vanja A

Emina Jahović podijelila dirljivu objavu sa majkom

Vanja A

Vera Matović progovorila o testamentu: “Srećna i vakcinisana”

Vanja A

Ostavite komentar