Severina: Moj sin ne ide u školu; Tim Milana Popovića: Kako ne?! - BIGportal.ba
Ex Yu

Severina: Moj sin ne ide u školu; Tim Milana Popovića: Kako ne?!

Gospođa Kojić kaže kako je sina odlučila da ispiše iz škole koju pohađa od 2018. godine

Gospođa Kojić kaže kako je sina odlučila da ispiše iz škole koju pohađa od 2018. godine. Seve je izjavila kako je dječak izrazio želju da ne ide u tu školu jer je to za njega izrazito teška i stresna situacija.

Posljednja situacija s mojim sinom je veliki problem sa školom u kojoj su mi psihički i fizički maltretirali dete, izjadala se Severina Kojić (47) u razgovoru s novinarkom Slobodne Dalmacije.

– Izrazio je želju da ne ide u tu školu jer je za njega to bila izrazito teška i stresna situacija. Želim da se to zna i čuje da neću stati. I apsolutno ću ga prebaciti u drugu školu – rekla je Severina.

Ipak izvori bliski dječakovom ocu Milanu Popoviću (54) tvrde drukčije. Oni kažu kako je dječak protekle sedmice bio u školi. Podsjetimo, gospođa Kojić se na konferenciji za novinare, na kojoj je najavljivala turneju, požalila kako su učiteljice u petak, 11. novembar, fizički i psihički povrijedile njenog sina u školi koju pohađa.

Posle toga je optužila direktorku škole da se “zbližila” s Popovićem, a prozvala je i ombudsmana za djecu koju je, tvrdila je pjevačica, tražila pomoć. Popović je tad rekao kako, prema njegovim saznanjima, nije bilo nikakvog zlostavljanja njegovog i Severininog sina. Također, tvrdi da jedna od učiteljica koju je Severina optužila za zlostavljanje uopšte ne postoji u toj školi.

– Nisam bio na licu mjesta, ali nikakvog zlostavljanja, prema meni dostupnim informacijama, nije bilo. Igor je došao da preuzme dijete, ali na to nije imao pravo. Mislim da su u školi svi postupili maksimalno profesionalno te da je ponašanje očuha (Igora Kojića) užasno neprimjereno i nedopustivo. Kao otac djeteta to neću tolerisati u budućnosti – rekao je Milan, koji smatra kako je ovaj incident insceniran.

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Na kućnu adresu Mie Borisavljević stigao rođendanski poklon, Bojan nadmašio sebe

V.R.

Seka Aleksić u lateks haljini pokazala kako se “nose” obline

V.R.

Milan Stanković nigdje ne nastupa, ali vodi biznis u Čikagu

V.R.

Ostavite komentar