Severina i Igor ponovo zajedno? - BIGportal.ba
Ex Yu

Severina i Igor ponovo zajedno?

Bračni par Kojić, već više od godinu dana, zbog svojih tajnovitih odnosa, intrigira javnost, ponovo je podigao prašinu u javnosti nakon Severininog dolaska u Beograd.

Iako zajedno nisu viđeni već dugo vremena, za samo mjesec dana, dva puta su bili u istom gradu, međutim, dokazi da su zajedno provodili vrijeme ne postoje.

Kada je Igor Kojić posetio Zagreb na dan pjevačicinog rođendana, mediji su pisali da je pomirenje na pomolu. Ipak, supružnike niko nije video zajedno. Sada je čini se situacija donekle slična, Severina i Igor boravili su ovog vikenda u istom gradu, ali dokaza da su vrijeme provodili zajedno nema.

Hrvatska /Kakav preokret: Severina objavom fotografije stavila tačku na  glasine / Radio Sarajevo

Naime, Severina Kojić u Beogradu je boravila tokom vikenda, kako bi završila rad na pjesmama u studiju Filipa Miletića, pjevačica je provela veče u provodu, sa svojim prijateljima, a i u nedjelju je viđena u jednom kafiću na Dorćolu u društvu svojih saradnika. Igora sa druge strane nije bilo ni na vidiku.

Ponovo su Igor i Severina bili u istom gradu, međutim, javnosti nije poznato da li su se sreli i razgovarali o svom odnosu. Ipak, dok je Kojićeva slavila završetak rada na novom albumu, ni njen suprug nije bio besposlen. Subotu veče i on je proveo u društvu prijatelja na drugom kraju grada, ali umjesto uspjeha svoje supruge, slavio je titulu „Crvene Zvezde“.

Izvor: Igtv. com

Danas objavljeno

Jelena Bin Drai otkrila kako joj je u “ZLATNOM KAVEZU”!

Zeljka

Miloš Biković otkrio nepoznate detalje o Džoniju Depu!

Zeljka

“Jedem za dvoje”: Djevojka Darka Lazića potvrdila trudnoću?

Zeljka

Ostavite komentar