Severina gađala komšiju jajima? "Nazvala me je polu-Srbinom" - BIGportal.ba
Ex Yu

Severina gađala komšiju jajima? “Nazvala me je polu-Srbinom”

Komšija Severine Kojić proteklih dana pozvao je policiju jer ga je, kako je naveo, pevačica gađala jajima i vređala na nacionalnoj osnovi.

Izvesni gospodin koji živi preko puta stana popularne pevačice Severine Kojić najpre je zatekao polomljene brisače na svom automobilu:

“Neko mi je otkinuo brisače na autu. Sumnjam ko bi to mogao biti, ali neću reći”, poverio se prijateljima 77-ogodišnji komšija Severine Kojić u Zagrebu, gde živi pevačica.

Prošlog petka poslepodne stao je kod svog automobila, parkiranog ispred svoje kuće i pregledao štetu na automobilu. Preko puta njegove kuće nalazi se zgrada u kojoj živi Severina na zadnjem spratu, odnosno u penthausu od 300 kvadrata. Odjednom su s prozora Severinine zgrade počela da lete jaja, piše hrvatski 24 sata. Komšija je smesta zvao policiju, koja je ubrzo i stigla na Kozjak gde pevačica živi. Komšija je Severinu optužio da ga je gađala jajima.

“Vikala mi je da sam polu-Srbin i da joj se više nikad ne obraćam. Razbijena jaja su mi se cedila niz majicu i pantalone”, rekao je čovek.

Iz policije su potvrdili da su izašli na teren zbog narušavanja javnog reda i mira, ali nisu utvrdili prekršaj. Policija je Severininog komšiju uputila na njegovo zakonsko pravo da prekršajnom sudu podnese optužni predlog. Komšija je i u ponedeljak, tri dana nakon incidenta s jajima, otišao u nadležnu policijsku stanicu da prijavi Severinu. Kako saznaje 24 sata, Severina je policiji tokom njihove intervencije u petak dala izjavu kako ne zna o kakvim jajima čovek priča tačno.

Tvrdi da je ručala za stolom sa porodicom, trudnom sestričinom Mijom Popović, koja živi preko puta nje, majkom Anom, koja je u Zagreb stigla iz Splita te je bila kod Mie, i sa menadžerom Tomislavom Petrovićem. Dan posle incidenta s jajima Severina je s menadžerom otišla s Kozjaka. Videli su je kako izlazi iz svoje zgrade s Petrovićem u pratnji, koji je nosio nekoliko njenih kofera, među kojima su bile i vešalice s haljinama.

Danas objavljeno

Stigle rode u dom Nikolića, košarkaški trener postao deda!

Vanja A

Marija Šerifović otkrila tajnu nakon spektakla na Jahorini

Vanja A

Nije mu se javljala na telefon

Vanja A

Ostavite komentar