28. Decembra 2022.

Severed Steel besplatan za Epic, a Worms Revolution na GOG

Big Portal

Kritike korisnika veoma pozitivne

Ukoliko se pitate vredi li izdvojiti vreme na ovu igru, dovoljno je otvoriti kritike korisnika, i u moru pozitivnih može se shvatiti da je odgovor definitivno da.

Neobičan vizuelni stil igre, brz i fluidan sistem kretanja, skokovi, okreti, okruženje koje je moguće potpuno uništiti samo su jedni u moru razloga zbog kojih bi je svako trebao makar jednom isprobati ovu igru.

Preporučena konfiguracija da bi ste je zaigrali jeste dvojezgarni procesor, 8 GB RAM-a i GTX 1050.

GOG takođe pripremio praznične popuste

Epic nije jedini sa prazničnim iznenađenjima, pa je tako i kompanija GOG spremila pregršt popusta: preko 4500+ naslova (retro i modernih) sa do -90% popusta, ali i potpuno besplatnu igru Worms Revolution. Ko je ikada igrao bilo koji naslov iz Worms serijala zna da je u pitanju urnebesna zabava sa do zuba naoružanim crvićima koji imaju za cilj da unište sve druge crviće. Premisa je jednostavna – borba do poslednjeg crva.

Gold Edition igre Worms Revolution možete preuzeti u naredna dva dana na ovom linku.

Epic Store prazničnim iznenađenjima bliži se kraj

Kao i prethodne godine u ovo vreme, polako se bližimo kraju svakodnevnih iznenađenja. Tri dana su nam još ostala, ali sudeći po prethodnoj godini, Epic Games nam je najbolje ostavio za kraj. Poslednjeg dana prethodne godine, 31. decembra, Epic Store odlučuje da nam pokloni tri igre, i to kakve – Tomb Raider rimejk zajedno sa dva nastavka, gde je svaka igra bolja od prethodne. Kompletna trilogija za ukupnih 0 dinara. Sa rezultatom od 84% na Metacritic sajtu, kao i brojnim nagradama za igru godine, kompanija će zasigurno morati da se potrudi da makar dostigne, ako ne i nadmaši sebe u odnosu na prethodnu godinu.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare