Seve proslavila rođendan uz tamburaše i u spektakularnoj haljini - BIGportal.ba
Ex Yu

Seve proslavila rođendan uz tamburaše i u spektakularnoj haljini

Uprkos merama izolacije, Severina će proslavu 48. rođendana pamtiti po pravom spektaklu.

“Hvala na svoj ljubavi koju ste mi danas slali. Hvala mojim prijateljima za zoom zabavu, za tortu, za pesmu pod mojim prozorom… Fanovima na video čestitkama, kolegama i svim drugim dragim ljudima… Puno mislim na vas. Volim vas sve”, napisala je pevačica u objavi na Instagramu.

Podelila je snimak celog dana i svojim pratiteljima otkrila o kakvoj je proslavi reč.

Ispod prozora njenog penthausa na zagrebačkom Kozjaku iznenadili su je tamburaši koji su joj zapevali “Sretan ti rođendan” od Fantoma, a potom im se Seve pridružila pa su uglas otpevali “Lipa si lipa” od Gorana Karana i pjesmu Miše Kovača “Dalmacija u mom oku”.

Pevačica se nije ni trudila da sakrije oduševljenje ovim iznenađenjem, pa nije skidala osmeh s lica, a iz snimka je jasno da se posebno potrudila i doterala zbog rođendana.

Na sebi je imala haljinu brenda 16arlington koja ne bi promakla ni na crvenom tepihu. Ljubičasta mini kreacija ukrašena je šljokicama i perjem tako da je uz nju potreban samo jedan modni dodatak – par dobrih cipela. Ovu haljinu je moguće kupiti na mnogima omiljenoj onlajn šoping destinaciji, Net-A-Porteru gde ćete za nju izdvojiti blizu 1.000 evra.

Danas objavljeno

REKAO MI JE DA SAM RANO KRENULA GRUDIMA KROZ ŽIVOT: Manekenka Ivana Stanković išla je u Mikinu školu, otkrila jezive detalje

D

NASTRANO, STRAŠNO JE ZLOUPOTREBITI AUTORITET: Bule Goncić progovorio o Miroslavu Aleksiću – Raditi sa decom je velika odgovornost

D

“Aleksić je moralna nakaza”: Stižu poruke podrške za Milenu Radulović

D

Ostavite komentar