Seve izbacila dekolte u cirkusu, a Igor je 'bježao' od gusara... - BIGportal.ba
Ex Yu

Seve izbacila dekolte u cirkusu, a Igor je ‘bježao’ od gusara…

Pjevačica se na društvenim mrežama hvali pripremama za nadolazeću turneju, koju će započeti u rodnom Splitu. Nastup je zakazala i u Zagrebu, a između priprema se uz supruga Igora opustila u društvu cirkusanata.

Pjevačica Severina Kojić (47) ležerno odjevena pohvalila se vrckavim kadrom dok je sa suprugom pozirala u klinču cirkusanata. Za tu priliku obukla je bijele hlače, crni sako te majicu koja je naglasila njezin dekolte. 

Društvo joj je pravio suprug Igor (32), za kojeg Severina često ističe kako joj je najveća podrška u privatnim i poslovnim izazovima. Nasmiješeni su se fotografisali s dvojicom gusara, pri čemu je Igor zagrlio Severinu, a udaljio se od gusara. 

Pjevačica se hvali na društvenim mrežama pripremama za nadolazeću turneju. Planira obići veće gradove u regiji pa je osim u Zagrebu i Splitu zakazala svirku i u beogradskoj Areni. Takođe, najavila je kako će nastupiti i u Ljubljani i Skopju.

– Jedva vas čekam sve vidjeti. Biće to dobra noć, predosjećam – poručila je Severina na društvenim mrežama, a turneju će započeti u rodnom Splitu. 

Zadnji nastup kojim se Severina pohvalila je ovogodišnja trideseta jubilarna Roštiljada u Leskovcu. Pred fanovima je pjevala oko dva sata.

 – Ovo je jedan od najboljih nastupa u mom životu. Velika mi je čast i zaista sam iznenađena što sam jedan od izvođača. Ovo je nešto što je srpsko-tradicionalno i zaista se zahvaljujem organizatorima koji su me imali na listi. Nisam nikada bila u Leskovcu. Uzbuđena sam. S obzirom na to da dolazim iz Splita – grada mora i ribe, tražila sam roštilj. Nikada nije dobro kada dođem u ove krajeve gdje se jako dobro jede. Dobijem i nekoliko kilogram viška – rekla je Severina i pozvala gradonačelnika Leskovca u rodni Split kako bi probao domaće specijalitete.


Danas objavljeno

Pogledajte kako je Anđelka Prpić izgledala kao djevojčica

Vanja A

Lana Jurčević iskreno o izgledu: Svejedno mi je šta drugi misle, ne određuje me 55 ili 75 kila

Vanja A

Snima se serija o noći koja je Žarku promijenila život

Vanja A

Ostavite komentar