Šetač pasa Ledi Gage iz bolnice opisao napad: "Krv na njenom tijelu je zapravo moja" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Šetač pasa Ledi Gage iz bolnice opisao napad: “Krv na njenom tijelu je zapravo moja”

Šetač pasa Lejdi Gage prvi put se oglasio iz svog bolničkog kreveta nakon što je upucan tokom napada, u kojem su dva njena psa ukradena u Los Anđelesu. Rajan Fišer podelio je dve fotografije sebe u bolnici sa modricama na licu dok je bio priključen na aparat za disanje.

Detaljno opisujući svoje stravično iskustvo u podužoj objavi, objasnio kako je on doživeo napad, u kom su psi Kodži i Gustav oteti, dok je Mis Ejža uspela da pobegne.

“Pre 4 dana automobil je odjurio i krv se prolila iz moje rane. Prišao mi je anđeo i legao pored mene. Moji krici su se smirili kada sam je ugledao iako sam znao da krv koji je na njenom malenom telu zapravo moja. Zagrlio sam Ejžu najbolje što sam mogao, zahvalio sam joj se na svim neverovatnim avanturama u kojima smo bili zajedno, izvinio se što nisam uspeo da obranim njenu braću, a zatim rešio da ću i dalje pokušati da spasim i njih i sebe”, napisao je Fišer.

Kako navodi, nadao se da će njegovo smireno i fokusirano opisivanje pasa biti dovoljni da privuku dovoljno pažnje policije i medija da pronađu pse koji su oteti.

“Izgledao sam kao da mi je kod mog anđela čuvara. Nasmešio sam kad sam video njenu drhtavu formu, zahvalan što će makar Ejža biti dobro”, nastavio je Fišer, pa dodao:

“Od tog trenutka, čim su nam se komšije slile iz kuća i restorana na pločnik, život je krenuo vrlo iznenada i neočekivano”.

Fišer je dodao da se još uvek oporavlja i da će se usredsrediti na “isceljenje”, i zahvalio se svima na podršci.

Psi Ledi Gage u međuvremenu su pronađeni i vraćeni pevačici.

Danas objavljeno

Majli Sajrus se opet ne odvaja od pune čaše

Vanja A

“Ukleti 15. april”: Dan kada su “otišli” Linkoln, Notr Dam, Titanik…

Vanja A

40 godina “Pobesnelog Maksa”: Junaci, nekad i sad

Vanja A

Ostavite komentar