1. Oktobra 2020.

Šet: Šta želiš da unaprijediš?; Novak: Sve

Big Portal

Đoković je i drugi meč zaredom izuzetno lako došao do pobede, ovog puta za samo sat i 23 minuta – 6:1, 6:2, 6:2 protiv 66. tenisera sveta Ričardasa Berankisa.

Đoković je odmah posle meča došao u studio Eurosporta i voditelji Barbari Šet pričao o nedavno završenom dulu.

Novak Đoković se obratio javnosti posle pobede u drugom kolu Rolan Garosa.

Đoković je odmah posle meča došao u studio Eurosporta i voditelji Barbari Šet pričao o nedavno završenom dulu.

“Bio je to još jedan brz meč. Jako dobro sam počeo duel. Prva dva seta su završena za manje od sat vremena, potom je on tražio medicinski tajm-aut. Očigledno se nije osećao dobro i kretao kao što može, žao mi je zbog njegove povrede. Ipak, odradio sam svoj posao jako dobro, uradio sam sve ono što sam morao da uradim, da ga nateram da trči. Dobro sam servirao i ovo je najbolja stvar, poslušao sam savet da igram manje kratkih lopti. Zadovoljan sam današnjim izdanjem”, izjavio je Đoković.

Najbolji teniser planete nije mogao da istakne jedan odrđen segment koji bi želeo da poboljša do kraja turnira.

“Uopšteno, da unapredim sve, da zadržim intenzitet, pogotovo na početku meča. Bitno je od prvog poena pokazati fokus, da imate taj visok intenzitet tenisa, a ja sam to uspeo da uradim u oba meča. Dobio sam početni set u prvom meču sa 6:0, u ovom sa 6:1, na taj način želim da ulazim u mečeve, da dobijam samopouzdanje i lako prolazim kroz udarce. Uslovi su danas bili potpuno drugačiji, igrao sam prvi meč pod krovom, sada je bilo i vetra i sunca, ali sam se dobro prilagodio. Servis i svi udarci su lepo funkcionisali tako da je bitno ostati na tom nivou”, jasan je bio srpski teniser.

Novak je dobio i mikrofon na samom terenu posle meča, gde se francuskoj publici obratio – na francuskom.

https://twitter.com/rolandgarros/status/1311678707048775682?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1311678707048775682%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.b92.net%2Fsport%2Frolandgarros2020%2Futisak-dana.php%3Fnav_id%3D1741145

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare