2. Januara 2022.

Sestre i brat često sramote Ronalda: Sredio im je biznise i pomogao s ovisnošću, a oni ismijavaju njegove kolege

Big Portal

Cristiano Ronaldo (36) uvijek je isticao kako mu je važna porodica, a na spomen te riječi mnogi se uvijek sjete njegove majke Dolores Aveiro (67), koju sluša u svemu, te njegove djece.

Ronaldo ima i dvije sestre s kojima je jako blizak, Katiju (44) i Elmu (48) te brata Huga (47). Katia i Elma imaju modni biznis u koji je Cristiano uložio.

Slavni Portugalac je tako sestru Katiju podržao i u glazbenoj karijeri koju je pokrenula 2005. pod umjetničkim imenom La Ronalda, a sudjelovala je 2014. u reality showu ‘Survivor’.

Njegova sestra je privukla pažnju zadnjih mjeseci kada je tvrdila da je korona najveća prevara i nakon toga je prošlog jula završila u bolnici jer se zarazila koronavirusom i dobila upalu pluća.

– Uhvatio me vražji virus, pozitivna sam i bila sam u izolaciji. Imala sam slabe simptome i držala se svih mjera. Nažalost, prošlog petka sam dobila upalu pluća zbog prokletog virusa. Hospitalizirana sam i evo me. Sve ide dobro, oporavljam se uz pomoć Boga i divnog medicinskog osoblja. Neće me prokleti virus nastao na pohlepi ovoga svijeta natjerati da padnem, napisala je na Instagramu na kojem ju prati 1.2 miliona ljudi.

https://www.instagram.com/p/CX4VCWzIS_C/?utm_source=ig_web_copy_link

Javnost je iznenadila njena objava jer se krajem 2020. izrugivala koronavirusu kada se njime zarazio njen brat Cristiano pa je morao propustiti utakmice portugalske reprezentacije i Juventusa.

– Ako Cristiano Ronaldo treba probuditi svijet, moram reći da je on onda izabrani, Božji poslanik. Hvala! Vjerujem da će danas hiljade ljudi progledati oko ove pandemije, testiranja i mjera kao ja. Najveća prevara otkad sam se rodila. Dosta je toga da ljude na ovom svijetu činite lutkama. Molim vas, neka netko otvori oči, isticala je tada Katia na svom Instagramu.

I Ronaldova sestra Elma voli izražavati svoje mišljenje, a poduzetnicu i menadžericu na Instagramu prati nešto manje od pola miliona ljudi. Završila je u mnogim svjetskim medijima 2020. kada je podijelila fotografiju na kojoj se Lionel Messi ‘klanja’ njenom bratu Cristianu.

Naime, Ronaldo je s Juventusom pobijedio Messijevu Barcelonu, a ona je objavila sliku na kojoj Argentinac kleči pred njenim bratom na travnjaku. ‘Moj kralj. Najbolji ikad. Ponos mog života’, istaknula je Elma.

https://www.instagram.com/p/CK6CHpWMHpT/?utm_source=ig_web_copy_link

Nije prvi put završila u medijima zbog takvih stvari pa je tako ranije kritizirala stil igre koji je razvio bivši Juventusov šef Maurizio Sarri.

Inače, Cristianov brat Hugo je direktor muzeja posvećenog nogometašu, a nosi naziv ‘Museu CR7’ i posjeduje građevinsku firmu. Nekad se borio s ovisnošću o drogama i Ronaldo mu je pomogao da se izliječi.

Hugo je imao svoje istupe u medijima, a najviše se pamti onaj iz 2018. kada je bio ljut što je Luka Modrić osvojio Zlatnu loptu. ‘Nažalost, nogomet je pokvaren, ovo je sramotno’, rekao je za španjolske dnevne novine Madeira JM.

Izvor: storty.hr

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare