Sestra Maraje Keri tuži njihovu majku zbog zlostavljanja - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Sestra Maraje Keri tuži njihovu majku zbog zlostavljanja

Starija sestra slavne pjevačice Marije Keri, Alson, podnosi tužbu protiv njihove majke zbog navodnog seksualnog zlostavljanja.

Naime, kako prenosi “The Sun”, ALson tvrdi da ju je majka prisiljavala na seksualne radnje sa nepoznatim muškarcima kada je imala svega 10 godina, kao i da je terala da prisustvuje sotonističkim obredima.

“Optužena koja je ujedno i majka oštećene teretise za ohrabrivanje muških osoba, čiji indetitet je nepoznat, na seksualni čin sa oštećenom, koja je u datom trenutku stara deset godina. Ona je takođe bila prisiljena da prisustvuje seksualnim odnosima između odraslih a neretko i dece u toku satanističkih rituala, kojisu uključivali i žrtvovanje. Kao rezultat toga oštećenoj je dijagnostikovan posttraumatski poremećaj, anoreksija i depresija. U pokušaju da potisne sećanja na nemile događaje, oštećena je koristila dozvoljene i nedozvoljene supstance, uz stručnu pomoć. Oštećena zahteva novčanu naknadu za neopisiv psihološki i psihički bol, kao i namerno nanošenje ozbiljnog emotivnog stresa”, navodi se u optužnici.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Jeste li znali zašto lišće mijenja boju na jesen?

Vanja A

Lopovi klonirali glas direktora i odnijeli 35 miliona dolara

Vanja A

Zvijezda hit serije “Squid Game”: Teško je biti slavan, kćerka mi pomaže jer nemam menadžera

Vanja A

Ostavite komentar