Sestra Maraje Keri tuži majku za seksualno zlostavljanje - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Sestra Maraje Keri tuži majku za seksualno zlostavljanje

Starija sestra slavne pjevačice Maraje Keri Alison tužila je njihovu majku Patriciju zbog navodnog seksualnog zlostavljanja u djetinjstvu.

U tužbi se spominju i satonistički rituali na kojima je morala gledati mučenje druge djece, ali i trpjeti vlastito.

“Ritual se uvijek odvijao negdje između dva i četiri ujutro, a njemu su prisustvovali i odrasli i djeca. Nije se održavao svake sedmice, nego na određene datume. Svi su nosili crne kapuljače i šetali su s jednog kraja prostorije na drugi. Kada bi započeli s ritualom, pričali su na nekom stranom jeziku. Mislim da je bio latinski”, ispričala je Alison, koja je već nekoliko puta bila hapšena zbog prostitucije, a osim toga je i HIV pozitivna.

Alison je istakla da se želi pozvati na njujorški Zakon o dječjim žrtvama kako bi majku privela pravdi, jer joj je uništila život.

Horori iz djetinjstva, kako je dodala, doveli su je do zloupotrebe legalnih i ilegalnih droga u pokušaju da izbriše strašna sjećanja.

Alison u slučaju zastupa samu sebe, a tužitelj traži novčanu naknadu za veliku fizičku i psihičku štetu, duševnu bol i namjerno nanošenje teških emocionalnih rana. Inače, njena majka Patricia bivša je irskoamerička pjevačica Metropolitan opere, jedne od najveće opernih kuća u svijetu. Sestre Maraja i Alison nisu u dobrim odnosima još od devedesetih.

Nezavisne

Danas objavljeno

Turista na Siciliji pronašao izgubljenu kreditnu karticu Harisona Forda!

Vanja A

Penelope Cruz: Što starija, to bolja

Vanja A

Paris Hilton želi ove poklone za vjenčanje

Vanja A

Ostavite komentar