12. Decembra 2019.

Šest srpskih kamiondžija pretučeno na graničnom prelazu

Big Portal

Pretukli su ih ukrajinski vozači šlepera. Dok su ih udarali vikali su im da je “ovo Ukrajina i da je ovo njihova granica.

Grupa pretučenih srpskih vozača jutros se javila Kuriru sa šokantnim vijestima objašnjavajući da se ovo dogodilo na granici između dvije pomenute zemlje – pred sam ulazak u Rumuniju, na njihovom povratku kući.

“Pretučeni smo nas petorica-šestorica od čega trojica baš teško”, napisali su vozači u poruci redakciji dodajući da su povrijeđeni Radojko Kovačević, Milan Rujević i Dragan Jovanović.

Oni su još u šoku i nevjerici s obzirom na to šta im se dogodilo,a poslali su fotografije povreda, kao i slike sa samog graničnog prelaza. Oni već danima čekaju da uđu na teritoriju Rumunije.

Na pitanje šta je bio povod za napad, vozači kažu da su napadnuti iz čista mira, te da tu stoje i čekaju već danima, ne samo naši, nego i ruski i bjeloruski šleperi za razliku od domaćih ukrajinskih koji bez problema obilaze kilometarsku kolonu i prelaze granicu za tili čas.

Nikome nije jasno šta se dogodilo i šta bi mogao da bude razlog ovog brutalnog napada s obzirom da Srbija u svim međunarodnim institucijama podržava teritorijalni integritet Ukrajine i Krim smatra njenim integralnim dijelom.

(Kurir)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare