Servisne informacije za nedjelju, 30. jun - BIGportal.ba
Banja Luka

Servisne informacije za nedjelju, 30. jun

Policijska uprava Prema podacima s kojim raspolaže ovo Područno odjeljenje, evidentirano je jedno krivično djelo, a javni red i mir narušen četiri puta. Dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda, tri sa posljedicama po lica, u kojima je devet lica lakše povrijeđeno. Služba hitne pomoći U Stanici hitne pomoći pregledano je 99…

Policijska uprava
Prema podacima s kojim raspolaže ovo Područno odjeljenje, evidentirano je jedno krivično djelo, a javni red i mir narušen četiri puta. Dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda, tri sa posljedicama po lica, u kojima je devet lica lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći
U Stanici hitne pomoći pregledano je 99 odraslih pacijenata i 25 djece, a obavljene su i 22 kućne posjete.Vatrogasna jedinicaVatrogasna brigada je imala jednu intervenciju.

Elektrokrajina
Snabdijevanje grada električnom energijom je uredno.

Vodovod
Snabdijevanje Grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Prognoza vremena
Ujutro vedro, a tokom dana sunčano sa malo oblaka i ponovo toplije. Vjetar slab i promjenljiv, tokom dana uglavnom slab istočni. Jutarnja temperatura od 15°C, a najviša dnevna temperatura oko 32°C.

Danas objavljeno

Planirana isključenja el.energije za 23.04.2021.

Vanja A

Gradonačelnik građanima Banjaluke čestitao Dan grada

M.

Bilbordi dobrodošlice u Banjaluci: “Dobro došao, predsjedniče”

M.

Ostavite komentar